Transcription
Jeżeli chodzi o interie, to właśnie głównie zmienili widok, to znaczy kiedyś na interie był stary widok i wchodziło się na pocztę na interie, po zalogowaniu się było coś takiego jak szukaj wiadomości, od razu ci jakby wywalało tryb formularza na szukaj wiadomości i tam było.
Odebrane tyle i tyle, wysłane zero, kopio robocze zero, spam zero, społeczności coś tam, coś tam, wchodziło się w to, usuwało się w to i elegancko było.
Gorzej było jak ktoś się zarejestrował nowy, bo wtedy no już był tylko ten nowy widok poczty, który jest bezużyteczny moim zdaniem i beznadziejny.
No, ale ja na szczęście jeszcze przez parę lat mogłem się jakoś przemieszczać tym starym wyglądem.
Poczty na interie, ale niestety tak jak mówię od ponad roku już był tylko i wyłącznie nowy wygląd poczty, co skutkowało to tym, że nie byłem już w stanie tak ładnie sobie wejść w odebrane wiadomości i je pousuwać.
Wchodziło się na pocztę, to pierwsza jaka zakładka była, to właśnie wyświetlało mi jakby wszystkie osoby, do których maile wysyłałem, do wszystkich.
A ta poczta miała...
Poczta miała 10 lat, bo mi jeszcze ją tata zakładał, więc mi się pokazywały wszystkie osoby, do których był mail wysyłany z tej poczty.
Wsześciusieńkie adresy, nieadresy, etc., etc.
I tego było naprawdę dużo.
No i tam Łukasz, było jakieś tam, ale to było tak już niedostępne, że już w ostatniej fazie tej mojej używalności, że tak powiem, jeżeli chodzi o tą pocztę,
No i tam Łukasz, było jakieś tam, ale to było tak już niedostępne, że już w ostatniej fazie tej mojej używalności, że tak powiem, jeżeli chodzi o tą pocztę,
No to w końcu postanowiłem, że spróbuję usuwać te wiadomości, chociaż za pomocą Thalderberda.
No dobra, ale co mi po tym było jak ja w jednym dniu na przykład usuwałem wiadomości, a w drugim dniu już miałem...
Znaczy no nie minęła doba i już było 50 nowych wiadomości, druga doba 200 i ileś.
Różnie.
Wykazywaliśmy reklamy z Inteli, jakieś tam, nie wiem, na zlecenie chyba też z Inteli jakieś tam inne reklamy, jakieś tam reklamy erotyczne.
Także to tak przechodziło codziennie, więc tak naprawdę w końcu usuwałem to na początku za pomocą Thalderberta potem tutaj w zakładce, bo w Windowsie 10 jest coś takiego jak pocztę.
Tam też.
usuwałem te wiadomości w miarę możliwości
na bieżąco, bo codziennie się te wiadomości
pojawiały.
Ale w końcu
dzisiaj już mówię dosyć.
No i poczta
lukasz268
małpa.poczta.fm
Cóż, można by rzec
przeszła do historii,
bo została trwale usunięta.
Także no,
ktoś, kto
kiedyś będzie chciał sobie założyć konto
o tej samej nazwie, to już tego konta
no, nie założy.
No, ale tak czy owak
mówię właśnie, że ta poczta już przeszła do
historii
tej poczty. Po prostu już
nie ma teraz.
Mój aktualny adres
poczty jest w wizytówce,
także
no, zachęcam
do korespondencji na tą
pocztę, gdyby ktoś coś
chciał. Także tutaj
nie ma to dla mnie
najmniejszego
problemu.
No i tak
tutaj się o to sprawa
przedstawia.
Wszystkie portale społecznościowe, jakie mam,
wszystko łącznie z Altenem
zostało przekierowane na ten nowy adres.
Łącznie nawet z Playem,
z Netyą
i z innymi różnymi
tam
fundacjami, w których uczestniczę.
Także,
no, chyba
jak na razie na tą chwilę
to z mojej strony
to ja.