Forum

Poczta

Forum mieszane

Poprzednia 4 / 4

Kosa12

#61 ·

Transcription

Jeśli chodzi o interie, żeby nie było tych reklam, to trzeba za nią zapłacić, żeby tych reklam nie było. No właśnie. No i co tu jeszcze? A gmail... a interie używam właśnie do takich służbowych właśnie, bo tam też mam podpięte jedno konto innego sklepu, który... no. To tyle.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

lwica

#62 ·

Transcription

Witajcie! Moim pierwszym i jedynym kontem jest konto na Gmailu. I tak, rzeczywiście jest dostępne. Rzeczywiście nie ma reklam, chociaż czasami żałuję, bo niektórym ludziom całkiem zabawne rzeczy przychodzą, a mi nie mogą. Ale chyba to lepiej. Jedyne co mnie denerwuje w Gmailu to to, że przychodzą mi z Facebooka te wszystkie powiadomienia, a ja sobie lubię patrzeć przez wszystkie wiadomości, żeby mi nic nie umknęło i z tego robi się spam. Nie wiem jak to zmienić, żeby jeżeli mam Facebooka na Gmaila, żeby mi nie przechodziły powiadomienia z niego. Nie wiem czy się da. Pewnie tak. Muszę kiedyś poszukać. Z Eltonowego maila też często korzystałam, ale bardzo często było tak, że mi nie dochodziły albo komuś nie dochodziły ode mnie. Teraz problem z nim jest taki, że jeśli przyjdzie nam wiadomość, to nie podbija nam użytkownika, który wysłał wiadomość do góry, tylko jest powiadomienie o nowej wiadomości, ale gdzieś tam na dole, daleko jest ta wiadomość i niestety nie da się pobierać załączników, bo tylko cyka i cyka i cyka i nie pobiera niestety. Mam nadzieję, że zostanie ten błąd kiedyś naprawiony, chociaż obecnie korzystam głównie z Gmaila, więc nie ma to dla mnie aż takiego znaczenia. Nie ma to dla mnie aż takiego znaczenia. Z Thunderbirdem się nie polubiłam. Kiedyś dawno temu próbowałam go ogarnąć, ale coś mi nie wyszło. I chyba nie potrzebuję robić drugiego podejścia, bo Gmail jest dostępny i na telefonie i na komputerze, także wystarcza mi na moich celów.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Numernabis

#63 ·

Nale ży wy łączyć subskrybcję na FaceBooku.
Co do GMaila to mnie nie odpowiada ze względu na ograniczoną przestrzeń, chyba jedyny dostawca, który aktualnie ograncza przestrzeń mailową do 15 GB
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

lukasz1993258

#64 ·

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

biedrona333

#65 ·

Witajcie ja mam pytanie jak stworzyć nowe drugie konto do poczty i zkonfigurować je z thunderbirdem?

lukasz1993258

#66 ·

a gdzie to konto chcesz stwożyć
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

lukasz1993258

#68 ·

hm, nie polecam, 100 razy lepszy jest gmail, ale co kto lubi.

biedrona333

#69 ·

dzięki jeszcze się zastanowię
Poprzednia 4 / 4