Dooobra, ja się zabieram za porządkowanie, bo to moje forum, jest w opłakanym stanie, tylko kturaś będzie mi musiała iść w sukurs, lub jak wolicie z pomocą, i zacznę najlepiej wieczorem, zakończę ciemną nocą.
Chcecie wpisu o idei, będzie krutki, bo się nie klei. Czyń dobro przyjaciołom, aby ich zachować, a to co zrujnowane, prubuj odbudować! Broń zawsze słabszego, z pomocą, przychodź w potrzebie, bo dobro, zawsze wraca! ty dla mnie, ja dla ciebie!
Szczerze mnie tu irytuje, gdy pewien osobnik jedynie kobiety tu komplemętuje, kiedy nic innego powiedzieć nie może, czy to się już zkończy? O, mój, boże!
Siedzę teraz na Eltenie, smutek wielki w sobie mam, bo się kończy jakiś rozdział, co ja czytać teraz mam. Tak tu pusto, bez nadziei, w sobie czuję wielką ciemność, zjadłam lody, fajnie było, lecz zepsułam sobie swą przyjemność myśląc o tym, co w poniedziałek przeczytałam, jakie fakty powiązałam. Położyłabym się spać, lecz siły nie mam z krzesła wstać. Bo jak wstanę, oczy zamknę, wszystko zniknie już na zawsze, jutro zajrzę na Eltena i już nic nie będzie jak teraz. Forum nudne, blogi też, będzie gorzej, dobrze wiesz. Corona dobrze nie nastraja, dół się mój w mig podwaja. słodko mi po lodach bardzo, lecz chyba bez nich nie dam rady poskładać się. Płakać chyba mi się chce, albo i nie. Smutne te rymy składam, bo taki mam nastrój, to sama prawda. Może paczki mnie rozweselą, lecz pewnie tylko na chwilę jedną, ale dobra i ta chwila, która ten trudny czas umila. Szkoda, wielka szkoda, nie wiem czy z tego doła wyciągnąć mnie ktoś zdoła. Nie wiem też, czy wyślę to, co tu skrobię, bo... Bo smutne to, nie rytmiczne, lecz prawdziwe prosto z serca. A serce mi krwawi i chcę o tym krzyczeć światu, choć mnie wcale nie rozumie, bo któżby zrozumiał, co krzyczę w tym tłumie?
Nie ma co się martwić przecie, bo blog będzie w internecie; Wszystkie wpisy archiwalne, gdzieś na pewnej stronie znajdziesz. A jak źle i chcesz popisać, można śmiało, nie tylko dzisiaj :D. Nie umiem jakoś składać dzisiaj rymów bo zmęczony jestem :D.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Dzieci drogie, Wasze blogi, Nie zaginą, Lecz rozkwitną, Bo jedyne, Co się zmieni, To ich wygląd I domeny! Lecz rozumiem, O co chodzi Nuda ludziom Bardzo szkodzi I nie piszą Już na blogach Cóż, widocznie Myśli szkoda. :p
Będzie dobrze, Milko droga. Dziękuję w imieniu bloga. :) Coś się kończy, coś zaczyna. Niech się miło Wam wspomina. Powodzenia! Powodzenia! Niech się smutek w radość zmienia.
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE
Wrzesień ponury, w okół węże i szczury. Którzy z pozorów są ludźmi, też gotują w kuchni, też robią pranię i mówią do lowki kochanię. Lecz jednak, jest to rzecz nie odpowiednia, że ja z nimi muszę mieć kontakt. Położył bym się spać, and never kom bak :D
Jesień przyjdzie, zimno będzie, kaszleć, kichać będą wszędzie. W domu będę studia miała, tak uczelnia powiedziała. W piątek pewnie, już od rana, będę całkiem zabiegana, bo wyruszam wprost do Wawy, i zostawiam wszystkie sprawy, by na Reha móc się zjawić i się w Wawie dobrze bawić. lecz moderacyjny brak ten, niechaj pozostanie faktem suchym, nie powodem marnym, do czynności nielegalnych :D :D
Dziś w pokoju przesiaduję, audiobooka odsluchuję. O dziewczynie, jej rodzinie, którastratę jej przeżywa. O fałszywych przyjaciółkach, których była jakaś grupka. Tą dziewczynę późną porą w jeziorze odnaleziono.
Rozumienie angielskiego jest potrzebne wam do tego.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano." Cormac McCarthy, "Droga"
This site uses cookies to enhance your experience.