Noc jeszcze daleko. Za dwudziestą rzeką. Jest godzina jeszcze młoda. U sąsiadów szumi woda. Szumi w rurach. Coś tam nuci. Czy się cieszy? Czy się smuci? Tego nie wiem najwyraźniej. Lecz mam niezłą wyobraźnię.
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE
To nie dobrze bo jak się pojawi taka srebrzysta chmura, zniknie i moja sygnatura! Wtedy noc ciemna, nie będzie już przyjemna, aaa i jeszcze jedno miałem dodać właśnie, ta co przez 3 tygodnie mi światełkiem, była, coś innego postanowiła, i światełko gaśnie.
Jaki ty jesteś romantyczny misiu pysiu. --Cytat (martinus): Oooooo już sobie przypomniałem. Księżyc świeci nocą, gwiazdy niebo złocą, popłyń więc wraz ze mną, popłyń dziś, w noc ciemną!
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
@łysy, to było odnośnie tego, co pisała, mimi, ale coś nie mam szczęścia do układów, a pffff z układami takimi. Jedna gdzieś znika bez śladu, druga podobno nie istnieje, powie mi ktoś, co tu się dzieje?
srebrzyste chmury połykają sygnatury? Nieprawda! Moja jest taka, że nie do połknięcia, hoć by mnie namawiali bym zdjął, to nie zrobię tego, bo jest nie do zdjęcia!
A ja chmurze pozwoliłam i smacznego jej życzyłam. Dla mnie to nie problem zmienić sygnaturę. Ktoś lubi słońce, ktoś gwiazdy, a można też nawet chmurę. ;)
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE
Ja tam wolę inną chmurę, do przechowywania, bo taka srebrzysta, to wszystko pochłania, zwłaszcza nocą ciemną, jeśli wchłonie sygnaturę, gorzej będzie ze mną.