Humor, gry i zabawy

Rymiarnia

Started by Paulinux 258 posts last post 1 year ago Page 8 of 13

I tyś przyjemna! Ciemną nocą, najlepsza jest zabawa! przy jakich bitach, to już indwidualna sprawa! Ciemną nocą, kiedy gwiazdy się na niebie złocą!
May the force be with you!

Iiiiii jak to było? Księżyc świeci nocą, gwiazdy niebo złocą.

przyjemna noc i cudów moc
noc taka ciemna, więc ja przyjemna

Drodzy, a cóż to za dziwna gra?
Nie mówcie o nocy w środku dnia!
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

rymujemy i sie nie przejmujemy

Oooooo już sobie przypomniałem. Księżyc świeci nocą, gwiazdy niebo złocą, popłyń więc wraz ze mną, popłyń dziś, w noc ciemną!

Noc jeszcze daleko. Za dwudziestą rzeką. Jest godzina jeszcze młoda. U sąsiadów szumi woda. Szumi w rurach. Coś tam nuci. Czy się cieszy? Czy się smuci? Tego nie wiem najwyraźniej. Lecz mam niezłą wyobraźnię.
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

srebrna chmura odleciała, i jest sygnatura nowa, tą co była, hen zabrała, jeszcze lepsza, kolorowa!

tak też rymować można, ale trzeba to robić z ostrożna. @mimi

Chmury srebrne są rześliczne. Takie dziwnie poetyczne.
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

a widziałaś taką jedną, tę, przy kturej, inne bledną? Bo ja jeszcze okazji nie miałem, i takiej srebrnej chmury nie spodkałem.

To nic, dlatego jest jak tajemnica. Nikt jej nie widział i tym zachwyca. Ale wiesz, srebrzyste chmury pożerają sygnatury. ;)

To nie dobrze bo jak się pojawi taka srebrzysta chmura, zniknie i moja sygnatura! Wtedy noc ciemna, nie będzie już przyjemna, aaa i jeszcze jedno miałem dodać właśnie, ta co przez 3 tygodnie mi światełkiem, była, coś innego postanowiła, i światełko gaśnie.

Jaki ty jesteś romantyczny misiu pysiu.
--Cytat (martinus):
Oooooo już sobie przypomniałem. Księżyc świeci nocą, gwiazdy niebo złocą, popłyń więc wraz ze mną, popłyń dziś, w noc ciemną!

--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

@łysy, to było odnośnie tego, co pisała, mimi, ale coś nie mam szczęścia do układów, a pffff z układami takimi. Jedna gdzieś znika bez śladu, druga podobno nie istnieje, powie mi ktoś, co tu się dzieje?

rommantyczne dobrze ze nie ironiczne

srebrzyste chmury połykają sygnatury? Nieprawda! Moja jest taka, że nie do połknięcia, hoć by mnie namawiali bym zdjął, to nie zrobię tego, bo jest nie do zdjęcia!

A ja chmurze pozwoliłam i smacznego jej życzyłam. Dla mnie to nie problem zmienić sygnaturę. Ktoś lubi słońce, ktoś gwiazdy, a można też nawet chmurę. ;)

Ja tam wolę inną chmurę, do przechowywania, bo taka srebrzysta, to wszystko pochłania, zwłaszcza nocą ciemną, jeśli wchłonie sygnaturę, gorzej będzie ze mną.

Nie wchłonie nic, Kolego, jeśli nie chcesz tego.