W to dzisiejsze popołudnie pogram sobie w Crazy cudnie. Może bota dziś zdobędę, a może znowu gapą będę. Wszystko zależy od deka, jak dek dobry, to człowieka zwycięstwo jest nad botem, a jak poszło, opowiem wam potem.
Chmury, plucha - słowem jesień. Nie jest dobrze, gdy marznie się, kiedy stopy, dłonie zimne, można ogrzać je kimś innym. Tylko by ten ktoś był obok, tu, tóż przy mnie, nie daleko. Gdy są on i ona z sobą. to nie marzną, jest im błogo, bo ciepełko się rozlewa - od serca i dalej, Aż chce sie śpiewać.
A ja się rozczarowałam, bo Universu posłuchać chciałam, ale się okazało, że mam ich piosenek mało. A dziś nastrój na nich mam, taki tylko do herbaty, słuchać ich i powspominać, stare, piękne młode czasy. Bo Listopad to czas taki, gdy serce daleko sięga, w sercu jest taka księga, w której kartki zapisane są bliskimi, którzy kiedyś z nami byli, lecz już teraz śpią snem wiecznym, a nam mieć nadzieję zostało, że się z nimi spotkamy. I tak sobie myślę, że list napiszę do kogoś, kto i tak go nie przeczyta, lecz nie wierzę w to do końca, mimo, że przykrywa go płyta, jest wśród nas, może nadal śpiewa w naszych sercach i wspomnieniach.
To zależy jaka muza, bo niekażda daje ciepło i niekażda leczy guza, co na skórę duszy naciekł, boli, swędzi tęskne piekło. Chcę przytulić się. Inaczej stąd ucieknę do człowieka, który, wiem to, na mnie czeka.
Czemu wódką? Lepiej piwem, dni są teraz tak parszywe. Lepiej z domu nie wychodzić i nie widzieć się z bliskimi. Nuda, strach za skórę wchodzi dusza wyje, tęskni chciwie, dotykami prawdziwymi chciałby człowiek leczyć duszę, jednak w domu siedzieć muszę.
dopatrzyłaś się, choć trudniej było, ale się udało i to ucieszyło, Jednak kiedy linia pod linią następuje, łatwiej się nam rymu doszukuje
Jednak łatwiej i zgrabniej
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
Jutro weekend świeży, nowy. Ostatni listopadowy. Będę wreszcie wolne miała I się ciut relaksowała. Zaraz wybywam do pracy. Trzymajcie się zdrowo, Drodzy Elteniacy!
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE