Wątki archiwalne

Księga pochwał 03.23-12.23

Started by Zuzler 1220 posts last post 2 years ago Closed Page 53 of 61

#1041 1 like

Ostatnio tak dobrze mi się śpi, oby to trwało wiecznie! :D
Senter San

#1042 1 like

Dużo wody i świerze mandarynki, to lubie. :D

Ja też lubię mandałynki, zostaw trochę dla mnie!
Senter San

Ja też kupiłam dziś mandarynki.
Give me a sign.

Zakupy się udały, udało mi się też zrobić trzy prezenty i niedługo dwa pójdą do wysyłki.
Give me a sign.

#1046 2 likes

W końcu w jakimś stopniu porządki w kolekcji kaset, a i na poczcie email. Pracowita za mną noc.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#1047 4 likes

Przyszło biurko, podłączanie, kable, wtyczki, mikser głośniki i inne sprzęty. Jak ja za tym sprzętem tęskniłem. Chce powrotu do dawnego funkcjonowania. Na szczęście już niedługo po skonfigurowaniu na nowo to się spełni.

Przyszła paczka, na którą czekałem prawie miesiąc!
Senter San

#1049 2 likes Edited

Przyszedł Pioneer. Tak ślicznie zachowanego decka to ja jeszcze nie widziałem. :) Nawet w zestawie instrukcja obsługi. Wygląda jak nowy. Zaraz zobaczymy jak działa.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Zrobiliśmy wspaniałą pizzę. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#1051 1 like

Jest dobrze. Po prosu dobrze, choć oczywiście nadal jest do poprawy czego dążyć.

#1052 7 likes

Jest cudownie. Wspaniała zima obdarowała nas grubą pierzyną śniegowego puchu. Krajobraz jest iście bajkowy. Kocham tę porę roku. Uwielbiam brnąć w puszystym, białym guanie, które równo pokrywa wszystkie chodniki i punkty orientacyjne sprawiając, że można pogubić się kilka metrów od domu i błądzić kręcąc się w kółko... :P

#1053 1 like

a idź kurde, masakra, nie wiem, jak do pracy jutro dojadę. xddd

-- (MarOlk):
Jest cudownie. Wspaniała zima obdarowała nas grubą pierzyną śniegowego puchu. Krajobraz jest iście bajkowy. Kocham tę porę roku. Uwielbiam brnąć w puszystym, białym guanie, które równo pokrywa wszystkie chodniki i punkty orientacyjne sprawiając, że można pogubić się kilka metrów od domu i błądzić kręcąc się w kółko... :P

--
Große Operndiva?

#1054 1 like

Ja to nawet z chaty nie mogę wyjść, bo moje jedyne zimówki uległy zniszczeniu, i teraz muszę jakoś na szybko nowe skołować XD

#1055 6 likes

Odzyskałem nagrania, które uważałem do niedawna za stracone na wieki wieków. Wśród nich te z wesela i kupna mieszkania.

#1056 3 likes

Wiem, że ci bardziej uzdolnieni informatycznie mogą uważać mój post za głupi, ale się pochwalę! Wczoraj samodzielnie odinstalowałam swojego starego antywirusa i włączyłam sobie systemowego, a dzisiaj samodzielnie zainstalowałam sobie dodatkowego antywirusa, żeby zwiększyć bezpieczeństwo i ochronę komputera i dodałam dwa pliki do wyjątków, żeby nie krzyczało bez powodu i zrobiłam to bez niczyjej pomocy tylko z drobnymi sugestiami!
Give me a sign.

#1057 1 like

Dwa prezenty zostały dziś wysłane, jutro dojdą tam, gdzie powinny! Ale się cieszę! Mam nadzieję, że adresaci będą zadowoleni. :)
Give me a sign.

Nnnno. Jutro lub pojutrze bindowanko, a potem już tylko poczta.

Jakiego nowego antywira zainstalowałaś?
Mam na myśli nazwę programu

#1060 1 like

Nie zwiększysz bezpieczeństwa instalując dodatkowego antywirusa, bo windows defender się wyłącza, jak wykrywa cokolwiek innego, niż on.