Księga pochwał 03.23-12.23
Wróć do Wątki archiwalne#1041 djsenter
Ostatnio tak dobrze mi się śpi, oby to trwało wiecznie! :D
#1042 longshoot
Dużo wody i świerze mandarynki, to lubie. :D
#1043 djsenter
Ja też lubię mandałynki, zostaw trochę dla mnie!
#1044 Monte
Ja też kupiłam dziś mandarynki.
#1045 Monte
Zakupy się udały, udało mi się też zrobić trzy prezenty i niedługo dwa pójdą do wysyłki.
#1046 daszekmdn
W końcu w jakimś stopniu porządki w kolekcji kaset, a i na poczcie email. Pracowita za mną noc.
#1047 kazek5p
Przyszło biurko, podłączanie, kable, wtyczki, mikser głośniki i inne sprzęty. Jak ja za tym sprzętem tęskniłem. Chce powrotu do dawnego funkcjonowania. Na szczęście już niedługo po skonfigurowaniu na nowo to się spełni.
#1048 djsenter
Przyszła paczka, na którą czekałem prawie miesiąc!
#1049 daszekmdn
Przyszedł Pioneer. Tak ślicznie zachowanego decka to ja jeszcze nie widziałem. :) Nawet w zestawie instrukcja obsługi. Wygląda jak nowy. Zaraz zobaczymy jak działa.
#1050 lwica
Zrobiliśmy wspaniałą pizzę. :)
#1051 Zuzler
Jest dobrze. Po prosu dobrze, choć oczywiście nadal jest do poprawy czego dążyć.
#1052 MarOlk
Jest cudownie. Wspaniała zima obdarowała nas grubą pierzyną śniegowego puchu. Krajobraz jest iście bajkowy. Kocham tę porę roku. Uwielbiam brnąć w puszystym, białym guanie, które równo pokrywa wszystkie chodniki i punkty orientacyjne sprawiając, że można pogubić się kilka metrów od domu i błądzić kręcąc się w kółko... :P
#1053 skrzypenka
a idź kurde, masakra, nie wiem, jak do pracy jutro dojadę. xddd
-- (MarOlk):
Jest cudownie. Wspaniała zima obdarowała nas grubą pierzyną śniegowego puchu. Krajobraz jest iście bajkowy. Kocham tę porę roku. Uwielbiam brnąć w puszystym, białym guanie, które równo pokrywa wszystkie chodniki i punkty orientacyjne sprawiając, że można pogubić się kilka metrów od domu i błądzić kręcąc się w kółko... :P
--
#1054 djdenismusic
Ja to nawet z chaty nie mogę wyjść, bo moje jedyne zimówki uległy zniszczeniu, i teraz muszę jakoś na szybko nowe skołować XD
#1055 tomecki
Odzyskałem nagrania, które uważałem do niedawna za stracone na wieki wieków. Wśród nich te z wesela i kupna mieszkania.
#1056 Monte
Wiem, że ci bardziej uzdolnieni informatycznie mogą uważać mój post za głupi, ale się pochwalę! Wczoraj samodzielnie odinstalowałam swojego starego antywirusa i włączyłam sobie systemowego, a dzisiaj samodzielnie zainstalowałam sobie dodatkowego antywirusa, żeby zwiększyć bezpieczeństwo i ochronę komputera i dodałam dwa pliki do wyjątków, żeby nie krzyczało bez powodu i zrobiłam to bez niczyjej pomocy tylko z drobnymi sugestiami!
#1057 Monte
Dwa prezenty zostały dziś wysłane, jutro dojdą tam, gdzie powinny! Ale się cieszę! Mam nadzieję, że adresaci będą zadowoleni. :)
#1058 Zuzler
Nnnno. Jutro lub pojutrze bindowanko, a potem już tylko poczta.
#1059 DJGraco
Jakiego nowego antywira zainstalowałaś?
Mam na myśli nazwę programu
#1060 zywek
Nie zwiększysz bezpieczeństwa instalując dodatkowego antywirusa, bo windows defender się wyłącza, jak wykrywa cokolwiek innego, niż on.