Przyszło biurko, podłączanie, kable, wtyczki, mikser głośniki i inne sprzęty. Jak ja za tym sprzętem tęskniłem. Chce powrotu do dawnego funkcjonowania. Na szczęście już niedługo po skonfigurowaniu na nowo to się spełni.
Przyszedł Pioneer. Tak ślicznie zachowanego decka to ja jeszcze nie widziałem. :) Nawet w zestawie instrukcja obsługi. Wygląda jak nowy. Zaraz zobaczymy jak działa.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Jest cudownie. Wspaniała zima obdarowała nas grubą pierzyną śniegowego puchu. Krajobraz jest iście bajkowy. Kocham tę porę roku. Uwielbiam brnąć w puszystym, białym guanie, które równo pokrywa wszystkie chodniki i punkty orientacyjne sprawiając, że można pogubić się kilka metrów od domu i błądzić kręcąc się w kółko... :P
a idź kurde, masakra, nie wiem, jak do pracy jutro dojadę. xddd
-- (MarOlk): Jest cudownie. Wspaniała zima obdarowała nas grubą pierzyną śniegowego puchu. Krajobraz jest iście bajkowy. Kocham tę porę roku. Uwielbiam brnąć w puszystym, białym guanie, które równo pokrywa wszystkie chodniki i punkty orientacyjne sprawiając, że można pogubić się kilka metrów od domu i błądzić kręcąc się w kółko... :P
Wiem, że ci bardziej uzdolnieni informatycznie mogą uważać mój post za głupi, ale się pochwalę! Wczoraj samodzielnie odinstalowałam swojego starego antywirusa i włączyłam sobie systemowego, a dzisiaj samodzielnie zainstalowałam sobie dodatkowego antywirusa, żeby zwiększyć bezpieczeństwo i ochronę komputera i dodałam dwa pliki do wyjątków, żeby nie krzyczało bez powodu i zrobiłam to bez niczyjej pomocy tylko z drobnymi sugestiami!