Nowy, poręczny i funkcjonalny dyfuzorek od wczoraj zacnie prezentuje się na mojej szafce nocnej
Sygnatura: Cis najzieleńszy jest zimą; ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie. Heilung - "Norupo".
@Sanklip powiesz, jakiej firmy to cudeńko? Sam rozglądam się za jednym.
Senter San
Może jakiś namiar?
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
EE, to ja mam fajniejszy wynalazek, elektroniczny kominek do aromaterapii. Fajniejszy bo nie spamuje wodą.
Happy hacking
A co do moich pochwał to kuuźwa, taki weekend to ja mogę mieć 52 razy w roku, czy ile tam rok ma tygodni :) Także wszystkich potrzebujących obdzielam pozytywną energią.
Happy hacking
2023-11-20 18:05
1 like
Wyzdrowiałam i poszłam dziś już do pracy. :)
Große Operndiva?
Ja mam i dyfuzor i kominek. Na allegro jakiś kupiłam, a olejki kupuję w aptece. Do tego mam zasilacz i pilot. :) -- (Numernabis): Może jakiś namiar? --
Große Operndiva?
2023-11-20 18:31
1 like
Dzięki serdeczne
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
Paulinux, ja też miałam jeden z lepszych weekendów, skrzypeńka pochwalisz się czym się zajmujesz?
2023-11-20 19:43
1 like
Pewnie. :) Jestem nauczycielką muzyki w szkole, rytmiki w przedszkolu i muzykoterapeutką kochana. :) -- (Natalia2000): Paulinux, ja też miałam jeden z lepszych weekendów, skrzypeńka pochwalisz się czym się zajmujesz? --
Große Operndiva?
Ej, ale ten mój też nie spamuje wodą.
Mam taki:
https://allegro.pl/oferta/szklany-dyfuzor-nebulizator-do-olejkow-eterycznych-aromaterapii-pl-14683126522 -- (Paulinux):
EE, to ja mam fajniejszy wynalazek, elektroniczny kominek do aromaterapii. Fajniejszy bo nie spamuje wodą.
--
Sygnatura: Cis najzieleńszy jest zimą; ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie. Heilung - "Norupo".
Wygraliśmy 2 do 0 z Łotwą. Dobrze, że Polacy chociaż ten mecz towarzyski wygrali. Cieszę się z tego wyniku.
A to ciekawostka. No nie będę zamieniać, bo mi się mój podoba, ale fajnie że są takie które nie spamują
Happy hacking
MarOlk — Post 1036 of 1220
2023-11-22 15:59
3 likes
Przedłużono mi umowę do końca 2024 roku.
Pies dostał ode mnie opieprz i przestał w końcu szczekać :D.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
MarOlk — Post 1038 of 1220
2023-11-22 16:01
2 likes
Czasem logiczne argumenty nie docierają, trzeba opierdolić jak burą sukę... albo psa :D -- (daszekmdn): Pies dostał ode mnie opieprz i przestał w końcu szczekać :D. --
Przyszła paczka! 10KG teoretycznie waży sobie taki jeden sprzęt. Zaraz odpakowywanie i wstępne testy. Retro kompletnie ;).
Wymarzony... "Kupiłeś i zapłaciłeś: Pioneer CT-S410 magnetofon kasetowy"