Wątki archiwalne

Księga pochwał 03.23-12.23

Started by Zuzler 1220 posts last post 2 years ago Closed Page 52 of 61

Wszystko gra
Senter San

#1022 2 likes

Nowy, poręczny i funkcjonalny dyfuzorek od wczoraj zacnie prezentuje się na mojej szafce nocnej
Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".

@Sanklip powiesz, jakiej firmy to cudeńko? Sam rozglądam się za jednym.
Senter San

Może jakiś namiar?
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

EE, to ja mam fajniejszy wynalazek, elektroniczny kominek do aromaterapii. Fajniejszy bo nie spamuje wodą.
Happy hacking

#1026 Edited

A co do moich pochwał to kuuźwa, taki weekend to ja mogę mieć 52 razy w roku, czy ile tam rok ma tygodni :)
Także wszystkich potrzebujących obdzielam pozytywną energią.
Happy hacking

#1027 1 like

Wyzdrowiałam i poszłam dziś już do pracy. :)
Große Operndiva?

Ja mam i dyfuzor i kominek. Na allegro jakiś kupiłam, a olejki kupuję w aptece. Do tego mam zasilacz i pilot. :)

-- (Numernabis):
Może jakiś namiar?

--
Große Operndiva?

#1030 1 like

Dzięki serdeczne
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

Paulinux, ja też miałam jeden z lepszych weekendów, skrzypeńka pochwalisz się czym się zajmujesz?

#1032 1 like

Pewnie. :) Jestem nauczycielką muzyki w szkole, rytmiki w przedszkolu i muzykoterapeutką kochana. :)

-- (Natalia2000):

Paulinux, ja też miałam jeden z lepszych weekendów, skrzypeńka pochwalisz się czym się zajmujesz?

--
Große Operndiva?

Wygraliśmy 2 do 0 z Łotwą. Dobrze, że Polacy chociaż ten mecz towarzyski wygrali. Cieszę się z tego wyniku.

A to ciekawostka. No nie będę zamieniać, bo mi się mój podoba, ale fajnie że są takie które nie spamują
Happy hacking

#1036 3 likes

Przedłużono mi umowę do końca 2024 roku.

Pies dostał ode mnie opieprz i przestał w końcu szczekać :D.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#1038 2 likes

Czasem logiczne argumenty nie docierają, trzeba opierdolić jak burą sukę... albo psa :D
-- (daszekmdn):
Pies dostał ode mnie opieprz i przestał w końcu szczekać :D.

--

Przyszła paczka! 10KG teoretycznie waży sobie taki jeden sprzęt. Zaraz odpakowywanie i wstępne testy. Retro kompletnie ;).

#1040 1 like

Wymarzony...
"Kupiłeś i zapłaciłeś: Pioneer CT-S410 magnetofon kasetowy"