Wątki archiwalne

Księga pochwał 03.23-12.23

Założony przez Zuzler 1220 wpisów ostatni wpis 2 lata temu Zamknięty Strona 26 z 61

What? Nie nie, nawet nie chcę wiedzieć :D
-- (daszekmdn):
Piwo i opłatki :).

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Też mam truskaweczki.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#503 1 polubienie

Ostatnio jadłem takie coś pysznego, podaję przepis, ser biały, truskaweczki, u bita śmietana, No i cukier.

#504 2 polubienia Edytowano

Bez sera i pyszna rzecz wyjdzie. A w wersji zimowej zamiast truskawek kawałki mandarynek lub pomarańczy i wtedy już nie trzeba cukru.

Jak kto woli

#506 3 polubienia

Truskawki, pyszna rzecz. JA jeszcze ostatnio miałam czereśnie.
marzenia się spełniają.

#507 1 polubienie

Na doła zawsze trening dobry!
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#508 3 polubienia

Zjadłem wegańskie nuggetsy. Nawet niezłe.

#509 3 polubienia

Po egzaminach. Jedna rzecz mniej.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#510 1 polubienie

Cieplutko, milutko, przyjemniutko - czego wincej chcieć? ;)
ENFP

#511 2 likes

Mam piękną pogodę już od jakichś czterech/pięciu dni. Jest ciepło, słonecznie, czyli tak jak na wiosnę/lato przystało. :)
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

#512 5 likes

Ciepło, miło i jeszcze w towarzystwie.

#513 3 likes

Cieplutko, aktywnie. :)
Große Operndiva?

#514 1 like Edited

U mnie z tym towarzystwem dzisiaj słabo akurat, i w ogóle na długi weekend nie miałam jakichś specjalnych planów, lecz Euphornia niedługo, to nadrobimyyy ;) jestem i tak typem samotnika - nie przeszkadza mi to.
ENFP

#515 2 likes

Wszystko się znowu wali, ale w pociągu tak słoneczko świeci...
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#516 4 likes

Bardzo fajny weekend w miłym towarzystwie. Trochę śpiewania i słuchania przeróżnych rzeczy, z przekomarzaniem się i pogaduchami o wszystkim i przełamywaniem lodów.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#517 3 likes

Cudowny ten weekend był, prawda to. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#518 1 like

To prawda <3
ENFP

#519 4 likes

Długo się zbierałem, żeby odwiedzić pobliski sad i mały lasek przy kampusie.
Teraz przesiaduję tam prawie codziennie i uwielbiam to miejsce.
W lato nabiera jeszcze więcej uroku.
Oprócz tego, przyjąłem ofertę od jednego z uniwersytetów, wszystko pozdawałem i zobaczyłem nowe sprzęty od humanware :)
Senter San

#520 2 likes

Senter, ty lepiej popacz w skrzynkę odbiorczą, a nie po jakiś krzaczorach łazisz. ;)
ENFP