Miałam dziś bardzo fajny dzień, najpierw byłam komuzykoterapeutką w pewnych warsztatach, a potem pojechałam sobie z koleżanką do galerii i spędziłyśmy super wspólnie czas. :)
Wczorajsze popołudnie zaliczam do bardzo udanych. Po pracy nad community project, czyli pracach w ogrodzie poszłam z koleżanką i dwoma kolegami na lody wypiłam smakowe piwerko i później spędziliśmy reszte popołudnia troche się wydurniając na placu zabaw, jak jeszcze był pusty, a następnie siedzieliśmy na ławce i czas upłynąłna rozmowach wszelakich. W rezultacie w domu byłam dopiero jakoś koło 9 wieczorem, więc przeszło 12 godzin na świerzym powietrzu. :)
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano." Cormac McCarthy, "Droga"
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.