Wątki archiwalne

Księga pochwał 03.23-12.23

Started by Zuzler 1220 posts last post 2 years ago Closed Page 25 of 61

#481 1 like

Jako kochanka :P. Izie ją kupiłem.

No, to na pewno nie będzie się czuła samotna.

#483 1 like

A ja mam w pokoju nowych lokatorów. XD Mama kupiła mi na odpuście szczura i pająka. :D
Give me a sign.

#484 2 likes

Posadziłam dziś pomidory i dynie podczas realizowania community project, który będzie trwał do piątku.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

#485 2 likes

Dostałem kebaba! Mam jednak kochanych sąsiadów <3

#486 6 likes

Pierogi na wynos MMM, to jest to na co czekałem od daaaawna. W końcu miałem czas żeby iść przed zamknięciem :D.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#487 9 likes

Będziem się bronić. Promotorka dziś przepuściła moją pracę. :)
Große Operndiva?

#488 2 likes

Od czwarktu długie wolne a jutro wyjazd będzie fajnie :)
Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

#489 3 likes

W sobotę kolejny grill z sąsiadem, mam nadzieję, że wypali i pogoda dopisze.

#490 1 like

Heh i brat mi przywiózł jakiegoś keyborda po powrocie z wyjazdu trzeba potestować czy on w ogóle działa d:

#491 1 like

Oooo to super może nagrasz na bloga jak to sprawdzasz?

Nagram prezętacje na bloga :)

#493 5 likes

Miałam dziś bardzo fajny dzień, najpierw byłam komuzykoterapeutką w pewnych warsztatach, a potem pojechałam sobie z koleżanką do galerii i spędziłyśmy super wspólnie czas. :)
Große Operndiva?

#494 1 like

Wczorajsze popołudnie zaliczam do bardzo udanych. Po pracy nad community project, czyli pracach w ogrodzie poszłam z koleżanką i dwoma kolegami na lody wypiłam smakowe piwerko i później spędziliśmy reszte popołudnia troche się wydurniając na placu zabaw, jak jeszcze był pusty, a następnie siedzieliśmy na ławce i czas upłynąłna rozmowach wszelakich.
W rezultacie w domu byłam dopiero jakoś koło 9 wieczorem, więc przeszło 12 godzin na świerzym powietrzu. :)
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

#495 3 likes

miły czas u sympatycznych ludzi. <3 @Papier @Agata.D, dziękuję! :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#496 2 likes

Piwo i opłatki :).

#497 4 likes

Truskaaawkiiiiiii! Jazda jazda XD
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#498 3 likes

Łażenie po lesie. Ptaki, słońce, prawie letni wietrzyk, bagrowiska dzików i barszcz Sosnowskiego na polu.

#499 7 likes

Aaa no, truskawki również są, prosto z krzaka.

#500 1 like

Dzień się dobrze plecie na razie. :)
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!