Księga pochwał 03.23-12.23
Wróć do Wątki archiwalne#321 marcysia
Bo przyjaciele to skarb.
-- (lwica):
Dużo miłych dni, mimo matur i złego samopoczucia
DObrze jest mieć przyjaciół i wspierających ludzi wokół. <3
--
#322 DJGraco
Zależy jakiego samopoczucia. Jak się źle czułaś na maturach nie wiem miałaś katar albo słabo tobie było to faktycznie przekichane. Chyba, że to było psychiczne to co innego i tu rzeczywiście warto mieć kogoś wspierającego.
#323 djsenter
Ludzie!
Wyszło mi dzisiaj takie zajebiste spaghetti, że sam nie wierzę, że to się udało.
Czosnek, cebula, pieczarki, papryka, pomidory, sos boloński, ser, dobra wołowinka, wszelakie bazylie, oregana, pieprz i sól, dodatkowo szczypta chili w proszku.
No coś pięknego!
Prawie takie dobre, jak mój ojciec kiedyś mi robił za dzieciaka. Mmmmmm.
Kto chce?
#324 Zuzler
Jak miałaś katar, to faktycznie przekichane.
#325 misiek
Ja obowiązkowo.
-- (djsenter):
Ludzie!
Wyszło mi dzisiaj takie zajebiste spaghetti, że sam nie wierzę, że to się udało.
Czosnek, cebula, pieczarki, papryka, pomidory, sos boloński, ser, dobra wołowinka, wszelakie bazylie, oregana, pieprz i sól, dodatkowo szczypta chili w proszku.
No coś pięknego!
Prawie takie dobre, jak mój ojciec kiedyś mi robił za dzieciaka. Mmmmmm.
Kto chce?
--
#326 camila
Lwiczko - mam nadzieję, że przeżyłaś spokojnie maturalne oblężenie ;) Ja jestem po Artbat, na który specjalnie musiałam pojechać przez pół Polski. Rzeczywiście "upperGround" - czegoś takiego ani pod względem muzycznym, ani pod względem wizualnym, ani pod względem organizacyjnym jeszcze w naszym kraju zdecydowanie - nie było. Więcej po ponownym przerobieniu materiału.
#327 kazek5p
Sb work, idzie mi coraz lepiej.
#328 camila
Gratulacje ;)
#329 Snajper22
Jestem z siebie zadowolona. Ze wskazuwkami chatu wszystkim dobrze znanym, udało mi się Napisać fragmencik strony, tak dla zabawy, więc ona nigdy nie ujży światła dziennego. :)
Cormac McCarthy, "Droga"
#330 misiek
Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest.
#331 djdenismusic
Fajny weeend z fajnymi ludźmi.
#332 Zuzler
Ciepły, duży stwór obok.
#333 cinkciarzpl
Po cudownej nocy z soboty na niedzielę, w czasie których zwiedziłem 1 sor oraz jeden ostry dyżur oraz po wczorajszym dniu, w czasie którego równierz przepychany jak towar w magazynie z tąd do tamtąd klarowałem kolejnemu kutafonowi w kitlu, że po pierwsze; boli, po drugie; popatrz w lewo, popatrz w prawo to raczej bad command, mogę powiedzieć, że żyję.
#334 Paulinux
Przyszła mi paczka z okularami VR, będzie testowane. Ponadto mój ORCID czyli identyfikator naukowy został wzbogacony o wpis, że jestem współautorką mojej pierwszej w życiu monografii.
#335 Monte
Gitara sprawdzona, ocena nauczyciela pozytywna! Instrument nastrojony, działa bez zarzutu! Można grrraaać!
#336 skrzypenka
Suuper, ale ci zazdroszczę, bo mi się jednak w piątek nie uda pojechać do lutnika i muszę w przyszłym tygodniu. Mam inną ważną sprawę w piątek do załatwienia.
-- (Monte):
Gitara sprawdzona, ocena nauczyciela pozytywna! Instrument nastrojony, działa bez zarzutu! Można grrraaać!
--
#337 skrzypenka
Mama mi naprawiła skrzypce i już mogę znowu grać. :)
#338 MarOlk
Brawo. A co konkretnie się w nich zepsuło?
#339 djdenismusic
powiem wam, że się najadłem.
#340 MarOlk
Kocina próbowała upolować pszczołę. Zerwała firankę, w którą zaplątał się ten sympatyczny owad i waliła w niego łapą. Na szczęście i kotka i pszczółka wyszły z tego całe.