Poprzednia
2 / 2
dokupujesz sobie paczki.
Inaczej: Potrzebuję dwóch kart sim: Jedna telefon/internet, a druga tylko i wyłącznie oferta internetowa.
Edytowano
Cześć.
właśnie się dowiedziałem:
Otóż:
Pakiet 80 GB kosztuje 45 ZŁ w ramach subskrybcji. Oznacza to, że pieniądze są automatycznie pobierane z konta. Jeśli nie masz numeru w Vikings, to płacisz 22,50 przez pierwsze 3 miesiące, a potem standardowo, czyli 45 zł. Z kolei oferta 60 GB kosztuje 35 zł. Na pierwszej, jak i na drugiej karcie masz rozmowy, SMS i MMS, nie można z kolei zrobić tak, że na drugiej karcie do korzystania z neta masz sam net, masz całą ofertę na dwóch kartach.
właśnie się dowiedziałem:
Otóż:
Pakiet 80 GB kosztuje 45 ZŁ w ramach subskrybcji. Oznacza to, że pieniądze są automatycznie pobierane z konta. Jeśli nie masz numeru w Vikings, to płacisz 22,50 przez pierwsze 3 miesiące, a potem standardowo, czyli 45 zł. Z kolei oferta 60 GB kosztuje 35 zł. Na pierwszej, jak i na drugiej karcie masz rozmowy, SMS i MMS, nie można z kolei zrobić tak, że na drugiej karcie do korzystania z neta masz sam net, masz całą ofertę na dwóch kartach.
Troszkę mało. Ale widziałem osobną ofertę do internetu gdzie 250 gb jest za 60 zł.
Pytanie tylko, czy można mieć dwie karty sim w ramach jednej subskrybcji. Bo jeśli tak, to było by cudownie.
Pytanie tylko, czy można mieć dwie karty sim w ramach jednej subskrybcji. Bo jeśli tak, to było by cudownie.
Czyli ty chcesz tak, że w ramach jednej subskrybcji pobierałoby ci kasę za dwie karty, ty ustalasz że za jedną kartę pobierałoby ci 60 zł, a za drugą 35 albo 45 i żeby to się działo w pełni automatycznie?
Edytowano
A w ofercie 60 GB płacisz 17,50 zł przez pierwsze 3 miesiące.
Tak. Dokładnie o to mi chodzi.
No widzisz Miśku, a moja znajoma jest tam od dawna i jest zadowolona :)
Zasięg biorą z Play, ale, gdyby nie było zasięgu, to przełączają się na pierwszy dostępny nadajnik innego operatora.
No dobra, a jak jest z zasięgiem Plusa? Przymierzam się
a co to takiego volte?
Tu jest wszystko chyba dość dobrze wyjaśnione:
https://www.play.pl/nowy/play-expert/porady/czym-jest-volte-i-jak-z-niego-skorzystac
-- (
Numernabis):
a co to takiego volte?
--
https://www.play.pl/nowy/play-expert/porady/czym-jest-volte-i-jak-z-niego-skorzystac
-- (
Numernabis):
a co to takiego volte?
--
1 likes
Dzięki, coś mi świtało, ale nie wiedziałem, że to jest to i że to tak wygląda od strony technicznej.
Czyli jak rozumiem zasięg może skakać i zrywać połączenia?
-- (mateponczas):
Zasięg biorą z Play, ale, gdyby nie było zasięgu, to przełączają się na pierwszy dostępny nadajnik innego operatora.
--
-- (mateponczas):
--
Widzisz, dokładnie to samo mogę powiedzieć o Tmobile przez co musiałem z nich zrezygnować.
-- (zywek):
W plusie najgorzej działa VOLTE jak dla mnie. Nie opłaca się, t-mobile.
--
-- (zywek):
W plusie najgorzej działa VOLTE jak dla mnie. Nie opłaca się, t-mobile.
--
tAK, DOkładnie tak jest.
-- (misiek):
-- (mateponczas):
--
--
-- (misiek):
-- (mateponczas):
--
--
Poprzednia
2 / 2