1 / 2
Następna
Ktoś ma może styczność z tą siecią? Jak tak to co możecie o nich powiedzieć? Warto tam się przenosić?
1 likes
Już był podobny wątek na ELtenie, gdzieś widziałem operatorzy wirtualni czy coś takiego. Generalnie czytałem kilka postów tych, którzy są w wikingach i sobie chwalili. Ja nie jestem, więc pozostawię wypowiedź dla tych ludzi właśnie.
Hej. Ja jestem już od 2017 i nie zamieniłbym ich na żadną inną sieć. Internet się kumuluje, dostajesz na dzień dobry 15 GB przy korzystaniu z oferty 25 ZŁ. Dodatkowo, jeśli włączymy autodoładowanie na koncie Vikinga, to jeśli na karcie będą środki, numer nam się automagicznie doładuje, a my, w zamian za to, dostaniemy dodatkowo 1GB. Bardzo miła obsługa, rzadkie awarie. Serdecznie polecam!
Trtochę mało jhak na moje potrzeby. Ja w plusie za troszkę większą kfotę mam 70 gb internetu, i wszystko wliczone w kfotę abonamentu. I nie muszę pamiętać o doładowaniach ;)
No tam też nie musisz, masz autodoładowanie, czyli jak rozumiem, po prostu automatycznie ci kasę z konta co miesiąc pobiera.
Tak, dokładnie. Jak mi się uda znaleźć, to zacytuję treść maila, który dostałem od żeglarzy. Jeszcze więcej internetu, są różne pakiety, nie tylko ten, o którym wspomniałem.
A oto i ona:
Poznajcie się.
Oto Nasza Nowa Oferta Subskrypcyjna
Ahoj,
Wiemy, że z ofertą PERFECT MATCH tworzyliście fajną parę. Ale z ofertą SUBSKRYPCYJNĄ 60 możecie wspólnie osiągnąć zupełnie nowy wymiar relacji i spełnienia. 🥰
Już Ci ją przedstawiamy:
Jest nowoczesna – ma dostęp do technologii 5G
Lubi, gdy grasz w gry lub oglądasz TV – do 60 GB internetu
Kocha podróże – do 6.04 GB w roamingu w UE
Jest samodzielna – sama się opłaca, co 31 dni
Nie lubi zobowiązań – Ty zdecydujesz, kiedy z nią zerwiesz
Jest oszczędna – kumuluje GB
Pozwala się dzielić – GB przekazujesz komu chcesz
Dba o Twoje finanse – kosztuje tylko 35 zł
Aż tyle?
To zaledwie o 10 zł więcej niż w Twoim obecnym planie, a otrzymujesz dużo więcej! 🤩
A jeśli oczekujesz od oferty jeszcze więcej, mamy również plan SUBSKRYPCJA 80 z ogromną paczką internetu (80GB), w tym 7,77 GB w roamingu w UE.
Jeśli masz już aktywny numer w naszej sieci i w ramach tego numeru chcesz przejść na Subskrypcję, wystarczy zalogować się na swoje konto Vikinga na stronie www i w panelu doładowań, zaznaczyć ofertę subskrypcyjną: "Doładuj - Przejdź na Subskrypcję" - możesz tam wybrać, czy pierwsze odświeżenie Subskrypcji ma nastąpić od razu, czy na koniec obecnie trwającej oferty.
Poznajcie się.
Oto Nasza Nowa Oferta Subskrypcyjna
Ahoj,
Wiemy, że z ofertą PERFECT MATCH tworzyliście fajną parę. Ale z ofertą SUBSKRYPCYJNĄ 60 możecie wspólnie osiągnąć zupełnie nowy wymiar relacji i spełnienia. 🥰
Już Ci ją przedstawiamy:
Jest nowoczesna – ma dostęp do technologii 5G
Lubi, gdy grasz w gry lub oglądasz TV – do 60 GB internetu
Kocha podróże – do 6.04 GB w roamingu w UE
Jest samodzielna – sama się opłaca, co 31 dni
Nie lubi zobowiązań – Ty zdecydujesz, kiedy z nią zerwiesz
Jest oszczędna – kumuluje GB
Pozwala się dzielić – GB przekazujesz komu chcesz
Dba o Twoje finanse – kosztuje tylko 35 zł
Aż tyle?
To zaledwie o 10 zł więcej niż w Twoim obecnym planie, a otrzymujesz dużo więcej! 🤩
A jeśli oczekujesz od oferty jeszcze więcej, mamy również plan SUBSKRYPCJA 80 z ogromną paczką internetu (80GB), w tym 7,77 GB w roamingu w UE.
Jeśli masz już aktywny numer w naszej sieci i w ramach tego numeru chcesz przejść na Subskrypcję, wystarczy zalogować się na swoje konto Vikinga na stronie www i w panelu doładowań, zaznaczyć ofertę subskrypcyjną: "Doładuj - Przejdź na Subskrypcję" - możesz tam wybrać, czy pierwsze odświeżenie Subskrypcji ma nastąpić od razu, czy na koniec obecnie trwającej oferty.
Kurde. Brzmi to ciekawie. A jak jest z naliczaniem rozmów i sms?
Mają jakieś oferty typowo internetowe tak jak play, czy plus?
Mają jakieś oferty typowo internetowe tak jak play, czy plus?
No i czasami mieli jakieś promocje, że np. 1000 gb na start i net tam przynajmniej kiedyś nie przepadał, tylko przechodził na kolejny miesiąc.
Tutaj jest dokładnie tak samo, jak piszecie. MMS, SMS i rozmowy bez limitu, plus wiele ofert neta.
z jakich nadajników korzystają?
No i w ofercie subskrybcyjnej zapewne trzeba podać nr konta, bo z czego by ściągali kasę.
No i w ofercie subskrybcyjnej zapewne trzeba podać nr konta, bo z czego by ściągali kasę.
Czyli są osobne oferty dla internetu? Bo jeśli tak, to już wiem, gdzie przejdę, jak mi się skończy umowa, o ile słoneczko mi czegoś fajnego nie zaproponuje :D
Net nie przepada, chyba, że w porę nie doładujecie, to wszystko wygasa.
@numer najprawdopodobniej podajesz dane karty płatniczej. Tak samo jak w przypadku wszelkich subskrybcji typu netflix, spotify itp.
Jutro zadzwonię do wrocka, to się dowiem dokładniej, jak to z tym jest.
Tak, podajesz, zapisujesz i gra!
A przeniosą cię w ciągu dwóch, trzech dni.
Edited
Dzięki Denis, pytałem bo ja nigdzie tak nie mam, unikam takich subskrybcji.
Tylko najlepiej im podaj koniec umowy przed paroma dniami, to bez problemu już będziesz tam.
Kurde. Patrzę właśnie na ich stronie i nie widzę żadnej oferty osobno na internet. A nie ukrywam, że z pewnyh względów zmuszony jestem korzystać z mobilnego internetu, i póki co plus dla mnie wygrywa stawkę, mimo strasznego przeciążenia masztu w mojej okolicy.
1 / 2
Next