Co Was denerwuje/wkurza?
Wróć do Integracja Eltenowiczów#301 Numernabis
wkurwiający ten wątek...
#302 misiek
Tylko ludzie drodzy niewidomusie żyją, pracują, sprzątają i zapierdalają w wiele większym hałasie niż wy słyszycie po kilka dobrych godzin by zarobić na życie, utrzymać rodzinę i byśmy mięli jakotakie drogi.
#303 misiek
I tak codziennie
#304 Zuzler
Widzę, że Cię to denerwuje. Chcesz o tym porozmawiać?
#305 misiek
Nie, dziękuję.
#306 daszekmdn
I często też ich to drażni. Często też mogli by o tym napisać i to robią.
A myślisz, że pracującego w normalnej pracy nie rozdrażniło by np hałasowanie rano w weekend gdy w końcu ma możliwość aby się wyspać?
Albo czy widzący nie przekręca i nie akcentuje wyrazów na swój sposób bawiąc się słowami czasem śmiejąc się z pewnych kultur czy nieumiejętnego wypowiadania się przez resztę świata np polityków?
Wszystko sprowadzasz mam wrażenie do tego czy to niewidomi, czy widzący. Dzielisz świat mimo, że raczej staramy się dążyć do zmniejszania granic i burzenia dzielących nas murów.
#307 misiek
Ojj, kwestji językowych to mi kolego nie przypisuj. Tutaj to ja tylko ironicznie napisałem do strony, po której twierdzisz, że jestem. Tak po za tym to słowa nie powiedziałem w tym temacie.
#309 Zuzler
Oooo, to to to, dokładnie to miałam ochotę przypomnieć, Marolku.
#310 misiek
Otóż to, ale tutaj co niektórym chyba film wszedł za bardzo.
#311 mucha
mnie 2 lata temu wkórwiała taka armatka na dziki mojego sąsiada, to uczucie kiedy jest otwarte okno bo gorąco a co 15 minut dźwięk jak by ktoś petardą pierdolnął
#312 skrzypenka
Wkurwia mnie to, że jak mam dużo takiego czasu wolnego na pisanie pracy naukowej, to tródno mi się zebrać i ją pisać. :D
#313 misiek
Kocham blogi, które tworzą ludzie uważający się za znawców tematu, a faktycznie nie dość, że plotą bzdury, to jeszcze nawet dobrze pisać nie potrafią. Tak samo te, gdzie tytuł sugeruję daną tematykę, a w środku zupełnie co innego.
#314 MarOlk
@Misiek, taki jak mój na ten przykład. Chce chłop poczytać o hydraulice i sanitariatach, a tam jakiś groch z kapustą :P
#315 misiek
Chciało by się powiedzieć udeż w stół, ale nie, to nie ten przypadek :)
#316 Monte
Denerwuje mnie, że niemal za każdym razem, kiedy odpalam Mirandę, pojawia mi się bardzo często jakaś nowa aktualizacja. Nie chce mi się tego aktualizować tyle razy w ciągu jednego tygodnia.
#317 skrzypenka
Wkurwia mnie to, że rozwaliła mi się kalafonia, bo żeby nową nałożyć na smyczek, to muszę wyczyścić włosie ze starej kalafonii i to mnie denerwuje, bo to bardzo żmudna i długa praca, a i tak finalnie wszystko się klei.
#318 MarOlk
Kot chodzący po klawiaturze mnie denerwuje. Ale tylko trochę.
#319 Adasadula
Znam ten bul :3
-- (MarOlk):
Kot chodzący po klawiaturze mnie denerwuje. Ale tylko trochę.
--
#320 RAFKIW
A jak ja napiszę, że ostatnio to mnie wkurza dosłownie wszystko, to też się liczy?