EltenLink

Elten Mobile - betatesty dla systemu iOS

Wróć do Pozostałe platformy

#61 lukaszenka

Też o to walcze ale taki nuno wyleci tobie, że wolność słowa i nic nie poradzisz. :d

2018-10-11 22:38

#62 daszekmdn

Tak to jest gdy ktoś ma uprzedzenia i za wszelką cenę chce udowadniac że ma rację. Dziecinne to trochę w zasadzie.
A skoro jest wolność słowa, to i wolność wyboru.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2018-10-12 01:35

#63 jamajka

No i widzicie? Nadal się wczówacie. I po co?

rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
2018-10-16 10:53

#64 pajper

Myślałem, główkowałem i dochodzę do jednego wniosku.
Chyba nie ma, co myśleć dalej, bo każde wyjście, jakie na myśl mi przychodzi, jest bardziej skomplikowane, niż to warte.
Dlatego raz jeszcze poproszę o przesłąnie mi notki osoby, które chcą testować Eltena na iOS, ale tylko te osoby, które posiadają Maca lub mają do niego dostęp.
Powiedzmy: macie znajomeo, któego regularnie widujecie i który Maca ma.
W takim razie też możecie się wpisać, jeśli regularne wizyty u takiego znajomego nie są problemem. :D
Na ostateczną listę czekam do soboty, 20 października.
Przepraszam za zamieszanie.

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
2018-10-16 15:27

#65 lukaszenka

Ciekawe, czemu w sumie tak ja teoretycznie do maca dostęp mam, ale no właśnie teoretycznie. I dla tego fajnie, byłoby wiedzieć co z tymi wszystkimi serwisami, które umożliwiają testowanie aplikacji. Nie mówie o test flight, bo tu już sprawa została wyjaśniona, ale jak tu było już wspominane inne rozwiązania też istnieją, a może właśnie nie istnieją a jeśli są zbyt skomplikowane to dla czego.

2018-10-16 16:02

#66 pajper

Istnieją istnieją.
Niektóre są komercyjne, co stanowi przeszkodę finansową.
A jeśli chodzi o te darmowe, są po prostu dość złożone. Z tego, co wyglądałem, zbyt wiele zachodu z wystawieniem każdej nowej wersji.

#StandWithUkraine

2018-10-16 16:03

#67 pajper

Wspominany tu Testfairy jest fajny, ale płatny.

#StandWithUkraine

2018-10-16 16:04

#68 matius

A ile kosztuje?

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2018-10-16 16:08

#69 lukaszenka

Powiem tak mi by było się prościej dorzucić niż mieć dostęp do maca.

2018-10-16 16:11

#70 matius

Ja również jestem skłonny się dożucić. Nawet jeśli się nie dostane do testów.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2018-10-16 16:19

#71 Celtic1002

O, ja na obecny moment także. :)

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska
2018-10-16 16:32

#72 pajper

Nie będę się angażował w kolejne płatne usługi.
Wkrótce mamy kolejny rok i opłąty za serwery, zapłąciłem już Apple za licencję programistyczną nietanią.
Po prostu nie stać mnie, nawet z waszą pomocą, za którą dziękuję, na kolejne wydatki.
Szczególnie, że w przyszłym roku za serwer zapłącimy więcej, bo trzeba jednak nam większego dysku.

#StandWithUkraine

2018-10-16 16:37

#73 pajper

Zapytano mnie prywatnie, co z Linuxem - pisałem, że też można z niego wgrać programy ipa, z użyciem narzędzi nieoficjalnych.
Owszem, zapomniałem o tym, można.
Linuxiarze też śmiało pisać mogą, ale... doświadczeni Linuxiarze, dużo tu zabawy z linią poleceń, a nie chcę połowy betatestów tłumaczyć, jak instalować system, co robić, jak coś sypnie i tak dalej.
Wybaczcie cynizm, ale chciałbym betatesty prowadzić dość sprawnie.

#StandWithUkraine

2018-10-16 16:42

#74 pjetia

Pewnie znowu po tym wpisie rzucą się na mnie sępy, ale musze to napisać. Szkoda, że do testów czegoś na iOS, są potrzebni betatesterzy z MacOS i przeciętni użytkownicy nie będą mieli wpływu na działanie i rozwój tego programu, który na PC jest rewelką!
Jedynym, a w zasadzie już drugim mankamentem mojej osoby jest to, że nie znam angielskiego w stopniu zadowalającym no i że nie mam maka. Swoje zaawansowanie na iPhonie uważam za dość duże. No nic. Będę śledził wątek i zobaczymy, co się z tego urodzi. Tak czy tak, trzymam kciuki za testy i rozwój na iOS.

Jeśli komuś moje wpisy wydają się bezsensowne, to niech ich nie czyta. Są moje, jak każdego innego użyszkodnika.
2018-10-18 14:12

#75 misiek

Heh- a ja jutro już będę miał Iphonea 7, więc mógłbym przystąpić do testów, a tu jak zwykle wielkie D.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2018-10-18 17:57

#76 jamajka

Trochę nie ogarniam, kto i po co miałby się na ciebie rzucać, skoro wszyscy wiedzą, że to nie wina Dawida, żę tych testów się nie da robić inaczej, tylko akurat polityki firmy.
--Cytat (pjetia):
Pewnie znowu po tym wpisie rzucą się na mnie sępy, ale musze to napisać. Szkoda, że do testów czegoś na iOS, są potrzebni betatesterzy z MacOS i przeciętni użytkownicy nie będą mieli wpływu na działanie i rozwój tego programu, który na PC jest rewelką!
Jedynym, a w zasadzie już drugim mankamentem mojej osoby jest to, że nie znam angielskiego w stopniu zadowalającym no i że nie mam maka. Swoje zaawansowanie na iPhonie uważam za dość duże. No nic. Będę śledził wątek i zobaczymy, co się z tego urodzi. Tak czy tak, trzymam kciuki za testy i rozwój na iOS.

--Koniec cytatu

rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
2018-10-18 22:23

#77 violinist Konto zarchiwizowane

ja mam dostęp do linuksa jak coś

2018-10-19 11:59

#78 pajper

Betatesty rozpoczną się 1 grudnia.

#StandWithUkraine

2018-11-25 23:01

#79 lukaszenka

I to się nie zmienia tylko dla posiadaczy maca?

2018-11-25 23:02

#80 matius

Ale, że której wersji?

2018-11-25 23:02