Primo: P9 lite od dawna nie jest aktualizowany, więc o jakim nowym Androidzie mowa? Secundo: Huaway od jakichś dwóch/ trzech lat ma bana na Google i ich usługi. Tertio: wysówanie karty pamięci w trakcie odtwarzania nic nie da, może po za ewentualnym jej uszkodzeniem.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Ooo, dobrze, że mówisz o tym. Jeszcze słyszałam o jakichś mikrouszkodzeniach plików, ale nie może być o nich mowa, skoro na innych odtwarzaczach czy to na komputerze winamp lub VLC i na empetrójce mojej działają. Mim zdaniem mikrouszkodzenia pliku powinny być w każdym odtwarzaczu wykrywane.
No właśnie nie, pamiętam przykłady gdzie miałem uszkodzone pliki, gdzie na kompie zawieszały się w raz z odtwarzaczem, a na Nokii grało to bez problemów. Na początek może przeinstaluj lub zaktualizuj apkę Muzyka Play?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Niestety muzykę google play nie da rady zaktualizować, bo już jest ona niedostępna. Odtwarzam teraz na odtwarzaczu "muzyka". Ściągnęłam pliki jeszcze raz i zobaczymy, co sie stanie.
Zrobiłam jeszcze raz i ściągnęłam innego playera, nazywa się po prostu: odtwarzacz muzyki. Zeskanowałam w nim bibliotekę utworów i szczerze mówiąc, z tymi utworami jest różńie, raz gra do końca, raz nie. Próbuję ustawić opcję: unikaj wyłączenia utworu, czy coś takiego tam jest i raz zadziałało, a potem już nie.