android

huavei p9.

Started by martinus 85 posts last post 3 years ago Page 4 of 5

Nic to nie dało, niestety. :(. Co oni tam namotali w nowym androidzie. Muszę to sprawdzić, a gdzie to sprawdzić?

Tego to nie wiem, bo mam starszą wersję. Może gdzieś w ustawieniach telefonu.
May the force be with you!

Wiesz, zaktualizowałam a"pliki" i może to coś z tego będzie. Zobaczymy, czy ta wersja będzie miała jakiś wpływ na odtwarzacz.

Jak to sie nie uda to nie wiem.

#65 1 like

Primo: P9 lite od dawna nie jest aktualizowany, więc o jakim nowym Androidzie mowa? Secundo: Huaway od jakichś dwóch/ trzech lat ma bana na Google i ich usługi. Tertio: wysówanie karty pamięci w trakcie odtwarzania nic nie da, może po za ewentualnym jej uszkodzeniem.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Ooo, dobrze, że mówisz o tym. Jeszcze słyszałam o jakichś mikrouszkodzeniach plików, ale nie może być o nich mowa, skoro na innych odtwarzaczach czy to na komputerze winamp lub VLC i na empetrójce mojej działają. Mim zdaniem mikrouszkodzenia pliku powinny być w każdym odtwarzaczu wykrywane.

też tak uważam że powinny być wszędzie wykrywane, ale hyba nie zawsze tak jest.
May the force be with you!

Zresztą spróbuję ściągnąć jeszcze raz i może coś się uda po ponowny ściągnięciu.

#69 1 like

No właśnie nie, pamiętam przykłady gdzie miałem uszkodzone pliki, gdzie na kompie zawieszały się w raz z odtwarzaczem, a na Nokii grało to bez problemów. Na początek może przeinstaluj lub zaktualizuj apkę Muzyka Play?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Wiesz, w ogóle to się ona nie chce odinstalować. Czy możesz mi powiedzieć, jak to zrobić?

Niestety muzykę google play nie da rady zaktualizować, bo już jest ona niedostępna. Odtwarzam teraz na odtwarzaczu "muzyka". Ściągnęłam pliki jeszcze raz i zobaczymy, co sie stanie.

Niestety bez zmian. Masakra.

Jestem tak wkurzona.

Zainstalowałam inny odtwarzacz muzyczny i problem jest taki sam jak był.

Dobrze, wrzuć inną muzykę na tego fona i zobacz czy będzie to samo.

Zrobiłam jeszcze raz i ściągnęłam innego playera, nazywa się po prostu: odtwarzacz muzyki. Zeskanowałam w nim bibliotekę utworów i szczerze mówiąc, z tymi utworami jest różńie, raz gra do końca, raz nie. Próbuję ustawić opcję: unikaj wyłączenia utworu, czy coś takiego tam jest i raz zadziałało, a potem już nie.

To faktycznie wygląda tak, jakby coś nie tak było z kartą. Masz może pod ręką inną kartę?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#78 1 like

Nie z kartą, tylko z plikami bądź aplikacją.

Ale jak karta zu żyta to też kwiatki są.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Hej, karty prawie w ogóle nie używałam. Niestety innej karty SD nie mam.