Mam zasubskrybowane 83 kanały a powiadomienia przychodzą mi tylko z może dziesięciu.
May the force be with you!
Cooo???!!! Jak to? Może coś masz z powiadomieniami.
Ty wiesz, na tej stronie o jakiś kod proszą, ale nie napisali jaki. Cholera.
Sprawdzałem powiadomienia i wszędzie mam ustawione aktualne ustawienie to otrzymywanie wszystkich powiadomień. Pisałem ci na priv. Ale przez błąd eltena wiadomość nie doszła
Ooo, może re captcha albo coś.
ale numer! wiesz, odtworzyłam ręcznie piosenkę przez google play, ale oczywiście weszłam przez kartę SD i co? Zatrzymała się pisenka przy końcu, no ja nie mogę.
Ooo. dziwne to jakieś.
Naprawdę nie wiem, z czego to wynika
Hyba coś z samą kartą
A może ją wysunąć? Czy coś to da?
spróbuj wysunąć. A co do tych powiadomień, to fiklm musi być oznaczony jako premiera. Innaczej nie zadziała.
A potem co dalej, jak ją wysunę?
Musiałaym najpirw zamknąć muzykę play
Aaa. Tak to działa. A jak byś spróbowała ją jeszcze raz włożyć. Bo może wtedy to zadziała. Alboo jakiś pliczek uszkodzony jest.
Nie wiem, czy ją zamknąć, ale myślę, że ją wysunę, ale potem nie włożę boo nie uiem.
to może spróbuj ją tylko wysunąć. A jeśli to nic nie da tzn, że w nowszym androidzie coś zmienili
Bo mam akurat 8,4 chyba ccoś takiego. Właśnie to zrobilam i zobaczymy, co teraz nasz szanowny odtwarzacz zrobi. Wiesz, chcę to naprawić, bo w listopadzie wyjeżdżam na festiwal i chcę sobie w czasie drogi czegoś posłuchać, nie opłaca mi się brać kilkadziesiąt urządzeń.
no w sumie to racja. Może lepiej pisz na priv. Żeby bałaganu nie było. . A co do tego yt to już nie mam pomysłu jak to naprawić