Inne

Koty, mróczki, nazwijcie jak chcecie.

Założony przez daszekmdn 690 wpisów ostatni wpis 3 lata temu Strona 9 z 35

#161 1 polubienie

Przede wszystkim dlatego, że nie będzie cię obgadywał z innymi zwierzakami. :D
Miarą miłości jest miłość bez miary

#162 1 polubienie

Eeee? Pewna jesteś, co one tam tymi uszami i innymi takimi komunikują? :D :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#163 1 polubienie

Dużo komunikują, ale na pewno nie komunikują, że właściciel jest taki czy owaki.

No chyba, że w wigilię.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

to, jaki jest właściciel faktycznie nie komunikują, jednak suchym faktem jest, że kogoś z naszego otoczenia lubią, a kogoś nie.

Aux na ten przykład, dwóch pewnych osób w moim otoczeniu nie polubił.

Jednej osobie nie dał się brać na ręce, a do toauxa jest nie podobne, może do nowej osoby sam nie przyjdzie od razu, ale jeśli ktoś chce wziąć go na ręce poraz pierwszy, na pewno nie ucieknie.

Co do innyj osoby, warczał wyczał nigdy nie syczy ani nie warczy, to był pierwszy raz, więc ewidentnie tych osób nie polubił

Co ciekawe, że gdy jedna i druga osoba była u mnie byłem poddenerwowany, jestem niemal pewien, że to właśnie jakaś moja mina, może zachowanie, wzrok sprawiło, że aux tak a nie inaczej się zachował.

Pewnie wyglądałem poddenerwowany inaczej niż zwykle, więc sobie jakoś zkojarzył że coś jest nie tak jak zawsze.

Więcej o moim kochanym kociaku, niebawem na blogu, w kategorji z życia auxa, mojego kota.
śpiewasz, chcesz nagrać swoje demo, zapraszam do mojego studia nagrań, pisz priv, mój blog marchewkowe studio, zapraszam!LINE

Też może mają jakiś specyficzny zapach.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#167 1 polubienie

A może po prostu, jak ty kogoś lubisz, to on mu ufa? Osobiście mam wrażenie, że mój kot daje się złapać każdemu, kto ma do niego odpowiednie podejście. Jeśli ten ktoś też ma koty - ok. Jeśli ten ktoś się go nie boi - ok. Jeśli ten ktoś w ogóle jest do niego samego pozytywnie nastawiony - nie ma problemu.

kawa jest taka że nieraz włazi a nieraz ucieka, ale drapie/gryzie w ostateczności i ma wieeeeeelką do dzieci cierpliwość. Dzieciaków niezaatakuje żeby niewiem co! Najwyżej zwieje
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Pates- to jeszcze sobie weź herbatę do kompletu.

hihi, ale to jej imie to poprostu dla tego, że jak na biurku stała kawa u siostry, mały bezimienny koteł wlazł na biurko i chciał wysiorbać całą kawę więc jest Kawa.

A uściślając najprawdopodobniej wyczuł mleko,
bo
w owej kawie spora ilość jego była.
Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".

Huehuehue- no to mówię- sprawcie sobie do pary Herbatę, i może jeszcze Colę hihi.

Koty nie mogą pić mleka
śpiewasz, chcesz nagrać swoje demo, zapraszam do mojego studia nagrań, pisz priv, mój blog marchewkowe studio, zapraszam!LINE

Ja obecnie nie mam kotów, ale mój brat posiada dwa kotki. Czasami się z nim bawię jak jestem u niego.
Życie z kimś jest łatwiejsze wtedy kiedy ktoś ciebie kocha bezgranicznie.

a pono jak przyjdzie ochota, to i pies kota wychrobota :D

pewnie mleko czuła, ale było w kawie.
Hihi herbata i cola? To może jeszcze lemoniada, oranżada?

ja na kota mówię... Kot :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#178 1 polubienie

Kiedyś miałam kota, który wpie...lał świeże ogórki.

aha. Moja żre miencho.
a ja na kota mówię kot, kocie, koteł, kawa, i inne takie

#180 1 polubienie

No akurat mięcho to dość normalna strawa dla kota, ale te ogórki?