Inne

Koty, mróczki, nazwijcie jak chcecie.

Założony przez daszekmdn 690 wpisów ostatni wpis 3 lata temu Strona 11 z 35

aux też łape podaje nauczyłem go ponad rok temu :D
śpiewasz, chcesz nagrać swoje demo, zapraszam do mojego studia nagrań, pisz priv, mój blog marchewkowe studio, zapraszam!LINE

#202 1 polubienie

Mój też, nawet dwie. Właśnie go dorwałam i razem piszemy ten wpis. Enzo pozdrawia i ja teeeeeeż! :) <3
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

Kawa jakaś taka pojętna jest i była.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Może do właściciela się udała.. :)
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

#205 1 polubienie

Jak tak czytam, co tu piszecie, to mi się jednocześnie robi smutno i miło na duszy. Miło, bo jak sobie wyobrażę te wasze kotki, to jakąś taką miękkość w środku czuję. A smutno mi, bo nie mam i jak na razie nie mogę mieć kota. Przytulić takie puszyste, cieplutkie i mruczące cudo, to największe szczęście w życiu.
Miarą miłości jest miłość bez miary

@mimi hehe, niewiem, niewiem. Wgl nigdy się nie zdażyło żeby podkradła coś ze stołu, tylko mięso ale surowe więc, poza tym ona jest naprawdę niezła. Często jak chce wejść do domku w drapaku chce aby ją tam wnosili heh.

#207 1 polubienie

Znów dziś przyszła zamruczeć głośno gdy wstawałem. Ale przenieść żeby poleżeć kilka minut obok mnie to już się nie dała. :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#208 1 polubienie

No, jak widać, koty rządzą ludźmi. :)

moja to leży obok mnie

Zapitolę swojego dziada, przysięgam. Nic to, że drze się dzisiaj jak opentany. Nic to, że Włazi drzwiami na taras, yłazi sobie wejściem głównym. Dom przechodni se zrobił. Ale czy na serio pierwsze co musiał zrobić to polecieć prosto do mojego pokoju wskakując z ofajdanymi czymś łapami prosto na moje łóżko. Jak znacie jakiś zakład utylizacji kotów, dajcie znać. Co prawda teraz śpi ale kto wie, co mu jeszcze odwali.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Może ma gorszy dzień i potrzebuje się odstresować? Co- koty też miewają humory.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Hehe. Nie no wiem. Przypuszczam, że frustruje go brak najwiękrzych kotów w stadzie.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Czyli jak rozumiem- ciebie nie uznaje za Pana?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Dzisiaj spała mi na kołdrze, a jak ją głaskałem to położyła się mi na brzuchu, sprytny koteł.

#215 1 polubienie

Ja jestem dobry do ratowania go od kleszczy i głaskania gdy mu coś jest lub gdy się boi to zawsze do mnie. Ale tylko taty się słucha na prawdę, na zasadzie strachu. Wystarczy że się bardziej obok niego ruszy i spada od razu. Nie wiem czy to dobre, ale tak to urządzili.

Ja raczej nie popieram wychowania zwierząt na zasadzie strachu, ale jednak trzeba być stanowczym i zwierzak musi wiedzieć gdzie jego miejsce, bo w przeciwnym razie wejdzie nam na głowę.

#217 1 polubienie

Najwiękrze koty w stadzie wróciły. Teraz trwa festiwal wokalny, tak mniej więcej od powrotu, czyli od niedzieli. Jest podenerwowany, a jednocześnie bardzo wyczólony na liczbę durzych kotów. Jak są na widoku 3, to podchodzi do wszystkich po kolei i głaszcz, ale tak profesjonalnie. Jak nie ma, no cuż. Koncert od nowa. Kilka razy dziennie tak ma.

#218 1 polubienie

Ale was sobie wychował.. :) Wie jak osiągnąć to co chce.

Dokładnie. Przejdzie mu po jakimś czasie, jak zwykle. Ale teraz testuje granice od nowa.

#220 1 polubienie

No jak uczeń nauczyciela... Albo dziecko rodzica.. Agent niezły z tego Twojego futrzaka. :)