Czy istnieje możliwość usunięcia konta i/lub wszystkich swoich wpisów?
Wróć do Pytania i odpowiedzi#61 papierek
Dokładnie. Jeżeli wrzucisz na FB zdjęcie publicznie, a potem ktoś je skopiuje i nawet, gdy je usuniesz, nie staje się twoją własnością, bo sam, publicznie je udostępniłes.
-- (Monia01):
Publikując coś na forum, dajesz nam automatycznie prawo do republikacji tej treści. Poza tym pod każdym wpisem umieszczone są daty ich pierwotnego napisania
-- (dariusz.1991):
Ale to nie oznacza, że mogą Państwo przywrócić coś, co uznaję za nieaktualne. Jeżeli ktoś zmienia imię, nikt nie zwraca się do niego starym imieniem tylko nowym.
--
--
#62 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
Pani Moniko, A czy istnieje szansa, proszę o to gorąco. Zbanowania moich obu kont na stałe
z adnotacją, że autor o to prosił? Wtedy wpisy pozostaną bez zmian, a informacja o którą mi chodzi będzie widoczna.-- (Monia01):
Publikując coś na forum, dajesz nam automatycznie prawo do republikacji tej treści. Poza tym pod każdym wpisem umieszczone są daty ich pierwotnego napisania
-- (dariusz.1991):
Ale to nie oznacza, że mogą Państwo przywrócić coś, co uznaję za nieaktualne. Jeżeli ktoś zmienia imię, nikt nie zwraca się do niego starym imieniem tylko nowym.
--
--
#63 papierek
Nie możesz domagać się od tego, kto skopiował, żeby to wywalił tylko dlatego, że ty postanowiłeś usunąć to z facebooka i swojego komputera. Inna sprawa by była, gdyby ktoś je zdobył nielegalnie. Podobnie jest z innymi treściami zamieszczanymi w sieci. Jeżeli nie umiesz funkcjonować w sieci, komputer do śmieci i powrót do dżungli, bo tak, a nie inaczej funkcjonuje sieć.
#64 papierek
Czyli wcale nie chodzi ci o te wpisy, o prawdę, o brak identyfikacji się z twoimi wiadomościami tylko o głupie, żałosne wręcz publiczne oświadczenie, że jesteś nieaktywny na eltenie. xd. Prościej by było tu nie wracać, uzyskał byś ten sam efekt. A tak, wracając wychodzisz na bardzo żałosnego człowieka. Cieszę się, że nie jestem w radzie starszych i wolno mi pisać takie rzeczy.
-- (dariusz.1991):
Monia, A czy istnieje szansa, proszę o to gorąco. Zbanowania moich obu kont na stałe
z adnotacją, że autor o to prosił? Wtedy wpisy pozostaną bez zmian, a informacja o którą mi chodzi będzie widoczna.-- (Monia01):
-- (dariusz.1991):
--
--
--
#65 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
To rozwiązanie powinno zadowolićwszystkie strony.
#66 Zuzler
Która informacja, ta w każdym wpisie? No to cóż, rozczaruje zapewne Cię wiadomość, że to tak nie działa.
#67 Monia01
Nie, ban to ban. Odpowiednią adnotację możesz umieścić w wizytówce, statusie i sygnaturce, co zresztą uczyniłeś, z tym że masz wyraźne trudności z przestrzeganiem zawartych w nich postanowień.
-- (dariusz.1991):
Monia, A czy istnieje szansa, proszę o to gorąco. Zbanowania moich obu kont na stałe
-- (dariusz.1991):
--
--
--
🇺🇦 🇵🇱
#68 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
Szukam pośredniego rozwiązania.
-- (papierek):
Czyli wcale nie chodzi ci o te wpisy, o prawdę, o brak identyfikacji się z twoimi wiadomościami tylko o głupie, żałosne wręcz publiczne oświadczenie, że jesteś nieaktywny na eltenie. xd. Prościej by było tu nie wracać, uzyskał byś ten sam efekt. A tak, wracając wychodzisz na bardzo żałosnego człowieka. Cieszę się, że nie jestem w radzie starszych i wolno mi pisać takie rzeczy.
-- (dariusz.1991):
-- (dariusz.1991):
--
--
--
--
#69 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
Dokładnie Tak. W Wizytówce, sygnaturze ETC, a Państwa poproszę o twardego bana na stałe.
#70 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
Znalazłem już kompromisowe rozwiązanie. Tak mi się wydaje.
-- (cinkciarzpl):
Nie chodzi o twoje poglądy, tylko o zachowanie. To co uprawiasz to czystej wody wandalizm.
--
#71 pates
Chcesz bana, to zacznij tworzyć multikonta, spamować, obrażać, etc. Ban to nie jest usługa, którą możesz amuwić jak pizzę.
#72 balteam
Serio, Dariusz, czy ty masz jakiś problem ze sobą czy o co chodzi?
Chcesz potem pisać, że bezprawnie ci dano bana czy po prostu nie umiesz powstrzymać się od wchodzenia na eltena?
#73 Zuzler
W sumie to już sobie zasłużył tymi debilizmami, które odwala.
#74 papierek
Chłopie, a nie prościej zachować się jak dorosły człowiek i nacisnąć szybko 2 razy alt+f4, a nie ciągle krzyczeć, że chcesz bana? W sumie poniekąd cię rozumiem, bo tak pokusa, żeby wejść będzie większa, a to jest uzależnienie, to się leczy. Powiem ci coś jeszcze, zabranie alkoholikowi wudy to nie jest sposób, żeby go z tego wyleczyć. Podobnie, jak danie ci bana spowoduje, że jak odezwie się skryte pragnienie, to założysz nowe konto.
#75 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
Tak właśnie zamierzam zrobić. Faktycznie, szkoda czasu wszystkich.
#76 papierek
No i wreszcie coś mądrego.
#77 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
W takim razie Do widzenia. Niniejsze wpisy można usunąć dla porządku, ale, żeby nie było, nie upieram się przy tym na siłę.
#78 balteam
pa
#79 mucha
ciekawe kiedy wróci powinniśmy jakieś zakłady obstawiać myślę, że za 3 miesiące jeszcze o nim usłyszymy
#80 cinkciarzpl
Do grudnia 2022 Dariusz zaloguje się na Eltena. Tak; 0.50
nie 3.20 :D