survive the wild - gra zamknięta
Wróć do Archiwalne#301 longshoot
dwa ciosy? nie ma czegoś takiego. no chyba, że to jakaś stara wersja była, to ja sie nie znam.
#302 AXM04
@longshoot- Dokładnie. Do dwóch lat wstecz czyli od momentu kiedy ja gram taka sytuacja nie mogła mieć miejsca. Chociaż wątpię by wogóle mogła mieć.
@lalar123- nie ma zwierząt
na mainland które mogą ci rozwalić tarczę szybko i na hit-a, a to, że dałeś się ludziom podpuścić jak grałeś i nic nie wiedząc popłynąłeś do wioski to dużo świadczy, xd
Jeszcze jedna kwestja mnie zastanawia, Jak komu kolwiek mogłeś podać swoje koordynaty?
W STW chyba nigdy takowych nie pokazywało zwykłemu użydkownikowi.
ps. niedźwiadki które występóją na startowej lokacji zadają ok. 50-70 hp, a żeby tarczę rozwalił potrzeba długiego czasu bezczynności.
#303 zywek
Ktoś pamięta, gdzie się szło nazbierać metalu? Mi się coś z pustynią kojarzy, ale nie mogę znaleźć.
#304 daszekmdn
Camp ground i tam na płocie jest, drogi Ci nie podam bo to było tak dawno...
Nuno, wiem, że umiesz czytać, to czytaj ze zrozumieniem. Nigdzie nie napisano, że gra ma coś odwzorowywać czy być real life.
#305 AXM04
z mainland na północ, przechodzisz przez pustynię i powinieneś być na camp ground. Tam pod "k" szukasz fence, wskakójesz na nie i możesz już zbierać metal, a jak wypadnie ci, że po pustyni będziesz na rocky spring to na zachód i na camp ground przechodzisz.
-- (zywek):
Ktoś pamięta, gdzie się szło nazbierać metalu? Mi się coś z pustynią kojarzy, ale nie mogę znaleźć.
--
#306 zywek
A to wiem, reszta to wiem, tylko kojarzyło mi się z pustynią właśnie.
#307 nuno69
@Zywek, te 3000 metrow wzielo mi sie stad ze jest snieg na szczycie.
#308 zywek
na kasprowym też jest.
#309 nuno69
Ile ma kasprowy?
#310 longshoot
1987
#311 mojsior
fakt, zwracam honor, że tutaj z tym widokiem źle to odebrałem, więc zwracam honor, to jest powiedzmy 3d z chodzeniem na boki, tylko że te pierwsze wersje stw nie miały kompasu więc sądziłem, że to ma być taki typowo szahownicowy widok.
Powiedzcie mi czy coś się zmieniło jeżeli chodzi o questy czy nadal są takie debilne, że musisz np w szpitalu czekać pół wieku aż się przedmiot typu okulary zrespi na mapie.
Bo z tego co pamiętam to miało się tam takie questy, że aż nuda brała.
Mi się ta gra nie podoba i tyle.
Ale jeżeli wy macie z tego frajdę i sprawia to wam przyjemność, to życzę miłej zabawy.
Ja nie grałem w tą grę dwa razy tylko parę razy napewno, a raz w tym roku, bo chciałem sprawdzić tą nową wersję którą wydał jakoś na początku i nadal stwierdzam, że to gra nie dla mnie.
Wolę sobie zapłacić za abonament do wowa, i robić questy, w których wiem że ma sens to co robię.
Stw jest dla mnie poprostu nudne.
Jedyne, co mi się tam podoba, to zadanie z perłą.
Ta jaskinia z lwami jest bardzo klimatyczna niepowiem, choć te pogłosy i brzmienie tego wszystkiego jest koszmarne.
Ale dobra, ja jestem graczem testujący wszystko co się da, wyjdzie stw na nowym silniku, to sprawdzę, ale wątpię, bym był mile zaskoczony.
#312 daszekmdn
Wbij sobie po prostu na przyszłość jedną dobrą zasadę:
Nie znam się, to się nie wypowiadam, i starczy.
Skoro myślałeś, to trzeba było sprawdzić a nie wprowadzać ludzi w błąd.
W większości jak chodzi o questy trzeba łazić i szukać przedmiotów, jak w prawie każdej grze.
#313 zegarmistrz
Przestań Daszku się wymądrzać, bo ty to poprostu najhętniej byś wszystkich krytykował, skoro ty lubisz takie szity, to trudno, ale pozwul się innym też wypowiadać a nie ich krytykujesz.
#314 djdenismusic
Ale to właśnie ty i mojsior do spóły jesteście takimi krytykantami, co często gęsto zdepczą fajną grę w zarodku.
#315 zywek
Gra, tak jak zresztą muzyka, nie zawsze musi być zrobiona idealnie tak, jak robią gry widzący. Powiedz mi np. co jest fajnego w minecrafcie?
#316 daszekmdn
Zegarmistrz: Odezwał się ten, który wielokrotnie nie dość że krytykuje bezpodstawnie, to jeszcze bardzo często wyjeżdża z prywatą na forum a do tego nie ma często własnego zdania.
Ja jeśli faktycznie można nazwać to krytyką to przynajmniej nie jest ona bezpodstawna. Prostuję błędy przedmówców którzy pieprzą 3 po 3 w tym wątku.
#317 mustafa
Jakby ktoś chciał z chęcią Pozbędę się wielu itemów za 70% rynkowej wartości. dfc po 0,35$ granaty po 12 za 0,50 i shodgun shele po 125 za 0,50. Mam ponad 1200 zabitych królików, ponad 6000 usmażonych kawałków mięsa wilka ponad 2500 usmażonych rybek. Ponad 10 tysięcy garnuszków, 2500 kubków większość z wodą, 147 tysięcy stw punktów które mogę zamienić naco ktoś chce i też zrobić trade. Prawie 10 tysięcy lodu, 34 tysięcy gliny. 2200 kubków z zupą, po której przecież zostają kupki do napełnienia. 12 tysięcy trawy. Spity, skillety, coinsy, wallety, papierosy, bandaże.
drewno, sieci. Można pisać na pm jeżeli chcesz anonimowo.
#318 AXM04
z ciekawości, jaka cena wywoławcza?
-- (mustafa):
Transakcja itemów zakończona.
--
#319 nuno69
No to tak, bo mamy tutaj całkiem niezły bałagan
1. STW jest grą 3D, ale widok jest z góry czyli topdown. Nikt normalny nie robi tak gier bo jedno wyklucza poniekąd drógie.
2. Tak @Mojsior, questy nadal są takie, jak je opisałeś, czyli bez błogosławieństwa góry ani róż.
3. Zegarmistrz, Mojsior, Daszek: uspokoić się. Nie ma ostrzeżeń bo nic takiego sę nie stało, ale fakt jest faktem, że STW jak na jakiekolwiek standardy jest grą obiektywnie złą.
4. Matid25, Mustafa ostrzeżenia.
A: Matid25 za podanie nazwy jakiegoś programu do makr i za reklamowanie tego rozwiązania wogóle,
b. Mustafa za oferowanie na sprzedarz przedmiotu (w tym wypadku klawiatury) mającej na celu umożliwić graczom prostrze czitowanie.
#320 nuno69
LOG
1. Usunąłem dyskusję związaną z makrami.
2. Przypadkowo usunąłem post użytkownika @Mustafa mówiący o zakończeniu transakcji przedmiotami w grze, ale zostawiłem wpis użytkownika @AXM2004 cytujący wcześniej usunięty wpis.
3. Wpis użytkownika @AXM2004 wyedytowałem tak, aby cytat nie zawierał niezgodnych z regulaminem treści.