Wątki archiwalne

Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023

Started by Zuzler 1579 posts last post 3 years ago Closed Page 65 of 79

#1281 1 like

@Lwica, bo ludzie raczej chcą czytać coś nowego, a nie w kółko to samo, podnoszenie na siłę nieaktywnych wątku to strata czasu, jak ktoś chce wpływać sam na aktywność jakoś specjalnie, to niech sobie kreatywne nowe wątki tworzy, to ma już większy sens.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#1282 3 likes

Coś mi się stało ze snem, rozregulował mi się w cały świat. Śpię do piętnastej, a nigdy mi się to niezdarzało.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#1283 Edited

Spoko. Ja jak niepracuję, to zasypiam o 3 w nocy, budząc się o 12. Dodam, że nie robię niczego pasjonującego w tym czasie do zaśnięcia. Zwyczajnie leżę w łóżkuwiercąc się, i oglądając coś na yt.
W przypadku, gdy wiem, że w dany dzień muszę jechać do pray, zasypiam o tej 3, znuszając się do wcześniejszego wstawania. Nie muszę chyba dodawać, że nosi to za sobą cholerne niewyspanie.

No ja na szczęście tak mam tylko w dni wolne od pracy, a że teraz sporo tego wolnego to i w nocy sie siedzi.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

U mnie są takie cykle. kilka dni zasypiam po 18, buząc się po 3 w nocy, a następnie zasypiam o 3 w ncy budząc się o 11 do 13 max.

Zrobi mi ktoś masaż? :D Strasznie mam dziśspięte mięśnie coś.
INFP

Ja też. Za dużo noszenia torby z laptopem na jednym ramieniu. :/
Happy hacking

#1288 1 like

To ja bardzo chętnie. Specjalnie cytuję.
-- (Paulinux):
Ja też. Za dużo noszenia torby z laptopem na jednym ramieniu. :/

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Hahahaha xDDDD
Wieczór mi zrobiłeś!
Happy hacking

To chociaż tyle :D To co, teraz do pochwał?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#1291 1 like

@paulinux polecam plecak. Przynajmniej ciężar jest okuratnie rozłożony tu tego.

Tylko że wtedy jest dużo mniej kontroli i nie można czegoś na szybko wyciągnąć
Happy hacking

#1293 1 like

Raczej laptopa w powietrzu nie wyciągasz ;)
Poza tym to raptem sekunda różnicy. A dla zdrowia dużo robi.

Laptopa nie, ale dużo rzeczy poza laptopem w tej toribe trzymam. Poza tym złodziejowi łatwiej okraść plecak niż torbę
Happy hacking

No to w plecaku masz więcej miejsca.
Są takie plecaki, z paskiem z przodu. Nakładasz plecak, zapinasz pasek z przodu w okolicach brzucha, i nosisz. Może i trochę roboty, ale to dużo wygodniejsze, i poręczniejsze od torby.
Mnie zawsze po paru minutach noszenia toreb wszelkiej maści wolał kręgosłup, dlatego nawet jak mogę, to zakupy noszę w plecaku. ;)

Jeśli chodzi o bezpieczeństwo to są plecaki na kłódeczkę. Na ile taka kłódeczka działa to w sumie trudno powiedzieć, ale lepsze coś takiego niż nic, a drobiazgi można w jakąś nerę czy coś włożyć. Też kupiłem plecak na laptopa i sprawdza się to. Do tego mam taką saszetkę na ramię i tam noszę powerbanka, ewentualnie słuchawki, jakieś kable, mokre chusteczki czy co tam się jeszcze przyda.

głowa boli, spać się chce.
marzenia się spełniają.

Też noszę torbę, ogromną, tam mam wszystko, nuty, laptopa, słuchawki, baletki i 1000 innych drobiazgów i zgadzam się z tobą, łatwiej okraść plecak.

-- (Paulinux):
Laptopa nie, ale dużo rzeczy poza laptopem w tej toribe trzymam. Poza tym złodziejowi łatwiej okraść plecak niż torbę

--
Große Operndiva?

Ja mam plecak i jesten z niego zadowolona, a takie rzeczy, których lepiej do niego nie wkładać można trzymać w nerce, też praktyczne.

Ja też mam mały plecak, który służy mi za torebkę.
Give me a sign.