Wątki archiwalne

Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023

Started by Zuzler 1579 posts last post 3 years ago Closed Page 66 of 79

W nerce to i tak już mam pełno :D
Happy hacking

No właśnie, nie mieści się, więc mam ogromną, wielką torbę i noszę w niej wszystko.

-- (Paulinux):
W nerce to i tak już mam pełno :D

--
Große Operndiva?

#1303 1 like

Mogłabym spać, bo wolne mam, a nie mogę, więc wstałam.
Große Operndiva?

Pałka się przegła, znowu wyrzucona prosto w błoto przez bramę paczka od inpost bez telefonu, bez dosłownie niczego, tym razem za 4 stówy. Sprawę zgłaszam do Allegro i inpostu jako brak dostarczenia towaru.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

O nie, nie nie, zgłaszaj. Ja mam inny problem z paczką i nie wiem, jak go rozwiązać. Długo na nią czekam i już mi się nie chce czekać,

-- (misiek):
Pałka się przegła, znowu wyrzucona prosto w błoto przez bramę paczka od inpost bez telefonu, bez dosłownie niczego, tym razem za 4 stówy. Sprawę zgłaszam do Allegro i inpostu jako brak dostarczenia towaru.

--
Große Operndiva?

#1306 2 likes

Niektórzy ludzie to chyba nie wiedzą, jak prawidłowo używać mózgu. Żeby wywalać śmieci na trawę przy drodze albo do rowu? Normalnie ludzkie pojęcie przechodzi. Czy oni myślą, że śmieci wyrzucone w pole, do rowu albo po prostu przy drodze są niewidzialne?
Give me a sign.

#1307 2 likes

@Monte, jak łojce wywalali za chałupę albo do rzeki tak i łone tera wywalajo. Nu co... w łobejściu przecież śmieciów ni ma...

jestem w szoku, z tym impostem, zamawiamy w domu durzo rzeczy i nigdy nie było problemów oże dla tego, że u mnie zawsze ktoś w domu jest

To nie wyglądało jak śmieci z podwórka, tylko jakby z samochodów je wyrzucali. 36 puszek po jakichś napojach i jakieś dwie butelki.
Give me a sign.

No ja również korzystałem z ich usług i nigdy czegoś takiego nie było. Może jakiś pechowy jesteś czy co?

#1311 1 like

Nie wiem skąd paczka, ale jeśli z Allegro zgłoś tam, jeśli nie to uderz bezpośrednio do firmy kurierskiej.
-- (skrzypenka):
O nie, nie nie, zgłaszaj. Ja mam inny problem z paczką i nie wiem, jak go rozwiązać. Długo na nią czekam i już mi się nie chce czekać,

-- (misiek):

--

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#1312 2 likes

Heheszki heheszkami, ale jak bym takiego złapał na gorącym to urwał bym łeb i nasrał do szyji.
-- (MarOlk):
@Monte, jak łojce wywalali za chałupę albo do rzeki tak i łone tera wywalajo. Nu co... w łobejściu przecież śmieciów ni ma...

--

#1313 2 likes

Ja też @Misiek. My na wsi też chcemy mieć czysto.
Give me a sign.

#1314 2 likes

@Monte, Wieśniaka nie stanowi miejsce zamieszkania czy też zawód, ale stan umysłu. Idziesz przez las, a tu wywalony gruz z budowy czy stary kibel. Albo ślady po imprezie. Kur... miałeś siłę przynieść do lasu pełne, to tym bardziej możesz zabrać puste.

#1315 1 like

No pewnie. I tak prawidłowo powinno być. A niestety nie jest.
Give me a sign.

Samotność ostatnio mi dokucza bardziej,niż kiedykolwiek. Chociaż w sumie nie wiem, zy powinienem się na to żalić, bo poczęści chyba sam jestem sobie winien tej sytuacji. :/
Chyba zły ze mnie człowiek. Trzeba się powoli szykować do domku wiecznego...

#1317 3 likes

Albo wyciągnąć wnioski. ;)
ENFP

#1318 1 like

Otóż to, wyciągnąć wnioski i iść dalej, a nóż samostność zniknie.
Große Operndiva?

#1319 Edited

.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Alkohol nie jest rozwiązaniem problemów.