Wątki archiwalne

Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023

Założony przez Zuzler 1579 wpisów ostatni wpis 3 lata temu Zamknięty Strona 64 z 79

#1261 3 polubienia Edytowano

Spaaaaaać!
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#1262 2 polubienia

Mi też dzisiaj się chce spać, chyba zmiana pogody się szykuje.

-- (daszekmdn):
Spaaaaaać!

--
Große Operndiva?

#1263 Zarchiwizowany

Mnie lewy bark boli. :(

A mnie lłeb. Znowu/
Happy hacking

#1265 1 polubienie

Udzielam się w różnych starych wątkach licząc na to, że ktoś się odniesie i dyskusja się odnowi, tymczasem zwykle nie daje to żadnych rezultatów, a jednocześnie narzeka się na to, że nic się nie dzieje.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#1266 1 polubienie

Byłam na zakupach i gówno kupiłam, za przeproszeniem.

Große Operndiva?

#1267 1 polubienie

Szczur mnie zabił w Mist world a miałem dużo złota etc, no i poszło. W ścianie się zablokowałem z resztą właził na mnie co chwilę. Ten system blokowania się o wszystko jest akurat debilny.

Nie od razu kraków zbudowano droga Lwico.
-- (lwica):
Udzielam się w różnych starych wątkach licząc na to, że ktoś się odniesie i dyskusja się odnowi, tymczasem zwykle nie daje to żadnych rezultatów, a jednocześnie narzeka się na to, że nic się nie dzieje.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Zabrzmiałeś jak stulejarz dzień i noc młucący w Tibię.
-- (daszekmdn):
Szczur mnie zabił w Mist world a miałem dużo złota etc, no i poszło. W ścianie się zablokowałem z resztą właził na mnie co chwilę. Ten system blokowania się o wszystko jest akurat debilny.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

xD, po prostu mnie to wkurzyło hahah. I fakt, dzień i noc młócę w MW ostatnio jak mam wolne, po prostu polubiłem tą grę, a prawie w ogóle nie zdarza mi się w ostatnich latach już grać w coś jakoś dłużej.

#1271 1 polubienie Zarchiwizowany

Ziiiiiimnoooooo. :(

#1272 2 polubienia

Ciiiiiepłoooooo xD

Give me a sign.

Kacuś... No, do zobaczenia w Australii czy gdzie tam ten mój łeb planuje się wybrać...

Zimno mi jest.
Große Operndiva?

#1276 1 polubienie

Bo pić to trzeba umieć

#1277 1 polubienie

Albo w ogóle nie pić. Polecam. :D

Dobrze, Denisie, to ja się za Ciebie pomodlę.

Polecam, bo ostatnio ciężkawo w tym moim żyćku. Coraz bliżej domku wiecznegougółem.

Wszystko się sypie. :(
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.