Udzielam się w różnych starych wątkach licząc na to, że ktoś się odniesie i dyskusja się odnowi, tymczasem zwykle nie daje to żadnych rezultatów, a jednocześnie narzeka się na to, że nic się nie dzieje.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Szczur mnie zabił w Mist world a miałem dużo złota etc, no i poszło. W ścianie się zablokowałem z resztą właził na mnie co chwilę. Ten system blokowania się o wszystko jest akurat debilny.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Nie od razu kraków zbudowano droga Lwico. -- (lwica): Udzielam się w różnych starych wątkach licząc na to, że ktoś się odniesie i dyskusja się odnowi, tymczasem zwykle nie daje to żadnych rezultatów, a jednocześnie narzeka się na to, że nic się nie dzieje.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Zabrzmiałeś jak stulejarz dzień i noc młucący w Tibię. -- (daszekmdn): Szczur mnie zabił w Mist world a miałem dużo złota etc, no i poszło. W ścianie się zablokowałem z resztą właził na mnie co chwilę. Ten system blokowania się o wszystko jest akurat debilny.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
xD, po prostu mnie to wkurzyło hahah. I fakt, dzień i noc młócę w MW ostatnio jak mam wolne, po prostu polubiłem tą grę, a prawie w ogóle nie zdarza mi się w ostatnich latach już grać w coś jakoś dłużej.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P