Wątki archiwalne

Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023

Started by Zuzler 1579 posts last post 3 years ago Closed Page 62 of 79

@cinkciarzpl Dokładnie. To wszystko przez tą nieżetelną, bandycką, złodziejską młodzież! Skończy się tak, że niedługo przez nich pójdę do domku wiecznego, ale wcześniej, trzeba pójść na trójeczkę złożyć maleńki donosik :D

Kurka rurka, coś mnie bierze. Czuję się jak zbity pies.

#1223 1 like

Pada, więc aquanet Poznań zapewnia od wczoraj niesamowitą woń z kanalizacji w domach dla wszystkich chyba mieszkańców mojej miejscowości. :P
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Mmmm. Czyżby imitacja jaja na twardo? :P

Coś w tym guście. :P
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#1226 1 like

Moje skrzypce poważnie zachorowały, są u lutnika na tydzień. :(
Große Operndiva?

#1227 2 likes

Smacznego, krajaninie, proponuje prestać mieszkac na zadupiu. ;)

#1228 2 likes

Jaka ta edukacja w Polsce jest zjebana, ręce mi opadają. Kurwa no ręce.
Große Operndiva?

#1229 2 likes

Nie, to już i nogi też.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#1230 2 likes

Nogi też, zgadza się. :(
Große Operndiva?

#1231 6 likes

Kolejny etap - cycki. ;)

#1232 2 likes

Zapomnieliście o dupie!

#1233 6 likes

A ta z kolei rośnie, na co też się można tu żalić. ;)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#1234 2 likes

któryś z mądrych rzekł kiedyś.: "ręce i majtki opadają, gdy się coś takiego słyszy", i przy tym pozostanę.: inne części mają dość wydłużony czas na swobodny upadek bądź "opad".
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

W dodatku zepsuło mi się okno w łazience i korek w umywalce i kolano w zlewie.
Große Operndiva?

O masakra.
A u mnie remont jednocześnie kuchni, malowanie pokoji w liczbie sztuk 2, a wszystkie 4 w zamiarze i totalny pierdolnik skutkujący brakiem możliwości znalezienia i zrobienia w spokoju czegokolwiek.
Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".

#1237 1 like

No nie w przypadku polskiej edukacji i Hita.
-- (EugeniuszPompiusz):
któryś z mądrych rzekł kiedyś.: "ręce i majtki opadają, gdy się coś takiego słyszy", i przy tym pozostanę.: inne części mają dość wydłużony czas na swobodny upadek bądź "opad".

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#1238 1 like

No to powiem, skąd ten mój wniosek. Otóż robię teraz studia licencjackie i na uczelni mówili, że otworzą też magisterskie tego samego kierunku. Okazało się, że jednak tego nie zrobią. Ja jednak, by pracować w szkole, mogę miec licencjat, ale to mgr będzie mnie ścigać i tak czy siak będę musiała je zrobić. Łatwiej byłoby mi zrobić magistra na amuz, tam, gdzie studiuję, niż robić np. pedagogikę i znowu rozpoczynając od licencjatu. Mówię, że ta edukacja jest bez sensu, bo gdy robię ten licencjat, to jednocześnie robię też studium pedagogiczne, by móc uczyć w szkole. No to dlaczego nie mogę przepisać sobie przedmiotów ze studium pedagogicznego i iść na mgr? A nie mogę, bo nie. Tak samo, po jaką cholerę uczyłam się anatomii w amuz, skoro miałam ją w technikum? To rozumiem bardziej, że dobra, z technikum nie można przepisać sobie oceny, ale ze studium? No ze studium fajnie by było móc przepisać sobie oceny, zwłaszcza, że ja mam dużo godzin wszystkich pedagogik i psychologii.

-- (misiek):
No nie w przypadku polskiej edukacji i Hita.
-- (EugeniuszPompiusz):

--

--
Große Operndiva?

#1239 1 like

Spać, spać, spać, i jeszcze raz spać. Powinnam ćwiczyć, a nie mam siły, bo spać mi sie potwornie chce.
Give me a sign.

Albo to ja jestem dziwna, albo ludzie w okół mnie, ale jest to smutne w obu przypadkach.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.