@cinkciarzpl Dokładnie. To wszystko przez tą nieżetelną, bandycką, złodziejską młodzież! Skończy się tak, że niedługo przez nich pójdę do domku wiecznego, ale wcześniej, trzeba pójść na trójeczkę złożyć maleńki donosik :D
Pada, więc aquanet Poznań zapewnia od wczoraj niesamowitą woń z kanalizacji w domach dla wszystkich chyba mieszkańców mojej miejscowości. :P
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
któryś z mądrych rzekł kiedyś.: "ręce i majtki opadają, gdy się coś takiego słyszy", i przy tym pozostanę.: inne części mają dość wydłużony czas na swobodny upadek bądź "opad".
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
O masakra. A u mnie remont jednocześnie kuchni, malowanie pokoji w liczbie sztuk 2, a wszystkie 4 w zamiarze i totalny pierdolnik skutkujący brakiem możliwości znalezienia i zrobienia w spokoju czegokolwiek.
Sygnatura:
Cis najzieleńszy jest zimą; ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
No nie w przypadku polskiej edukacji i Hita. -- (EugeniuszPompiusz): któryś z mądrych rzekł kiedyś.: "ręce i majtki opadają, gdy się coś takiego słyszy", i przy tym pozostanę.: inne części mają dość wydłużony czas na swobodny upadek bądź "opad".
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
No to powiem, skąd ten mój wniosek. Otóż robię teraz studia licencjackie i na uczelni mówili, że otworzą też magisterskie tego samego kierunku. Okazało się, że jednak tego nie zrobią. Ja jednak, by pracować w szkole, mogę miec licencjat, ale to mgr będzie mnie ścigać i tak czy siak będę musiała je zrobić. Łatwiej byłoby mi zrobić magistra na amuz, tam, gdzie studiuję, niż robić np. pedagogikę i znowu rozpoczynając od licencjatu. Mówię, że ta edukacja jest bez sensu, bo gdy robię ten licencjat, to jednocześnie robię też studium pedagogiczne, by móc uczyć w szkole. No to dlaczego nie mogę przepisać sobie przedmiotów ze studium pedagogicznego i iść na mgr? A nie mogę, bo nie. Tak samo, po jaką cholerę uczyłam się anatomii w amuz, skoro miałam ją w technikum? To rozumiem bardziej, że dobra, z technikum nie można przepisać sobie oceny, ale ze studium? No ze studium fajnie by było móc przepisać sobie oceny, zwłaszcza, że ja mam dużo godzin wszystkich pedagogik i psychologii.
-- (misiek): No nie w przypadku polskiej edukacji i Hita. -- (EugeniuszPompiusz): któryś z mądrych rzekł kiedyś.: "ręce i majtki opadają, gdy się coś takiego słyszy", i przy tym pozostanę.: inne części mają dość wydłużony czas na swobodny upadek bądź "opad".