Wątki archiwalne

Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023

Started by Zuzler 1579 posts last post 3 years ago Closed Page 61 of 79

#1201 1 like

Ja bym się bawił ale zdrowie nie to. Dzisiaj sobie trochę odbiłem i... Mam lekkiego kaca xD.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#1202 2 likes

A ja bym się bawiła wybornie podejrzewam, ale dopadła mnie choroba. No ale cóż, fajnie już było.
Happy hacking

#1203 3 likes

nie wyspałem się

#1204 2 likes

Jaka jestem dziś śpiąca.
Große Operndiva?

#1205 3 likes

Jakoś tak nijak.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#1206 1 like

Jestem maksymalnie zmęczona, i czuje się wybitnie średnio.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Nastrój w dół, a rano było w miarę, a potem się skiepściło.
Give me a sign.

No tak właśnie jest.
-- (Agata.d):
Jakoś tak nijak.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#1209 1 like

Od kilku dni mam ochotę nażreć się batonów, no i odwiedziłem mojego ulubionego sprzedawcę z Allegro. Wczoraj szukałem ogólnie, dzisiaj sobie przypomniałem no i gdybym wczoraj zamówił miał bym na piątek, a tak może przyjść na poniedziałek, co mi się nie widzi bo już będę w Krakowie.

#1210 3 likes

Ładny oksymoron. ;)
-- (lwica):
Jestem maksymalnie zmęczona, i czuje się wybitnie średnio.

--

Jestem dzisiaj niewyspany, nie wiem, dlaczego.

#1212 Archived

Głowa mnie boli... Jestem wściekła... Ale tak bezgłośnie... Niech mnie ktoś...

Jeżeli jeszcze nie wysłął możesz go poprosić o zmianę adresu. Do krk spokojnie ci dostarczą na portiernie, sam zamawiałem na Tyniecką rzeczy.

#1214 1 like

A co ja będę żarło do KRK zamawiał. Tam sobie ogarnę to samo tyle że przez Glovo i mniej czekania.

Ale kasiora zaoszczędzoną zostanie.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Kurde, muszę wymienić struny do skrzypiec, bo mi d prawie pękła
Große Operndiva?

Dopadła mnie chyba klontwa warmiańska. Od trzech dni katar, kaszel, jakaś gorączka na kiju. Zabierzcie to ode mnie!

Bandyctwo i złodziejstwo akurat się obroni bez względu na to czy ona pujdzie
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#1219 1 like

I tak teraz dumam - to było do Denisa, Skrzypeńki czy może w ogóle do Daszka? :P

System eliminacji studentów już aktywny jest otwarty u mnie już od grudnia i coś jakiś lekki dołek z tego powodu mnie dopadł, ale pewnie mi przejdzie. :D
Große Operndiva?