To jeszcze ja, bo już po kolacji :)
Happy hacking
O, też mogę. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
A teraz to pocałujta wójta. :)
misiek — Post 1144 of 1579
2022-12-25 00:47
1 like
I to jest rodzinna wigilia tak? Tylko usiąść, nawpierdalać się, 0 życzeń, 0 opłatka, 0 hoinki. I każdy sobie, każdy w swoją stronę. Kolenda nawet jedna nie zaśpiewana. Zajebiście po prostu, lepszych świąt sobie nie mogłem wymarzyć, ale wiadomo to ze mną jest coś nie tak. Inni są krystaliczni.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Misiek, a może coś jest w tych ostatnich zdaniach? Ostatnie Twoje posty do miłych niestety nie należą. :(
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
No żeby zachorować na Święta? Gorzej być nie mogło. Mam nadzieję, że to tylko jednodniowe coś.
Give me a sign.
zywek — Post 1149 of 1579
2022-12-25 13:23
2 likes
Ale u nas się już od dawna nie śpiewa, nawet nie pamiętam, czy kiedykolwiek się śpiewało.
U nas też nie, lecą tylko kolendy z głośnika.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
A co mają moje posty do świąt? A jeśli są niemiłe to tylko w stosunku, do niektórych wypowiedzi bądź sytuacji.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
U nas również nie. W tym roku radyjko sobie brzdękało w tle, chyba Jedynka -- (Agata.d): U nas też nie, lecą tylko kolendy z głośnika. --
My kiedyś śpiewaliśmy, ale wczoraj nie było kolęd.
Give me a sign.
My może jak byliśmy dziećmi to śpiewaliśmy, ale już później to tylko z płyty w tle kolendy leciały.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano." Cormac McCarthy, "Droga"
No i nici ze spotkania. Jestem wściekła! A tak się cieszyłam. :(
Give me a sign.
Nie dziwię się kochana, a czemu nici? Dlatego, że chora jesteś? -- (Monte): No i nici ze spotkania. Jestem wściekła! A tak się cieszyłam. :( --
Große Operndiva?
Ja ogólnie nie śpiewam przy jedzeniu, ewentualnie jak już to po. U nas Babcia śpiewała głównie.
Zuzler — Post 1158 of 1579
2022-12-26 17:35
4 likes
A mi to ciągle mówią, że jak będę śpiewać jedząc, to będę mieć głupiego męża. Zaczęłam się hamować. :P
A ja myślałem, że dlatego nie chcesz się żenić. :P
po co mi sygnatura?
Jednak spotkanie jest. (skrzypenka): Nie dziwię się kochana, a czemu nici? Dlatego, że chora jesteś? -- (Monte): No i nici ze spotkania. Jestem wściekła! A tak się cieszyłam. :( -- --
Give me a sign.