Ja od dawna nie czuję już świąt. Im człowiek starszy, tym coraz bardziej magia świąt gdzieś ulatuje. Te frazesy w telewizji i w innych mediach o radości, duchu świąt, miłości do bliźniego i innych bzdetach brzmią w moich uszach jak puste, bezsensowne słowa, które nic nie znaczą.
Ze moje? Jak się ciesze, że będą miały dobry dom! Łatek Ci się na nic nie rzuci jeśli będziesz go traktował z należnym szacunkiem. A Linusia jest tak młoda, że ją wychowasz jeszcze pod siebie. ;) Problem tylko polega na tym, że już zdrowieję, więc to jeszcze nie tym razem.
-- (cinkciarzpl): Koty przygarniam od razu hihi. Chociaż nie, te łajzy napewno żuciłyby się pierwszej nocy na moją grdykę
Moim zdaniem to właśnie przez media każdy nie czuje tych świąt, ciągłe reklamy, piosenki świąteczne tydzień przed wigilią ciągle jedna ta sama albo dwie skutecznie mogą ten okres obrzydzić
A ja chcę już jutro, bo dzisiaj nie ma nawet do kogo gęby otworzyć. Wszyscy zajęci swoimi przygotowaniami do Wigilii, a my tu już po, więc jakoś dziwnie.
Też niechcę świąt. Zawsze mam jakieś takie dojmujące poczucie samotności i bezsensu, niezależnie od realnej sytuacji.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Święta to najgorsze przekleństwo, jakie mnie w życiu spotkało. Jestem wściekły, najchętniej bym wszystko porozrywam na strzępy, porozbijał puste łby... Eh, standardzik :D
Ludzie, czy jest wśród nas ktoś, komu też się nie chce i nie ma co robić? Co by tacy ktosie powiedzieli na jakieś, bo ja wiem, Little Examiątko czy inne takie, np o 18 na kanale PSE?
Niewielki, lokalny dostawca internetu świadczący usługi między innymi dla nas w domu rodzinnym.
Ty, który wiesz coś o sieciach więc po znajomości pomagasz.
Sobota, godzina 15 z groszami.: Padnięty UPS, 4 switche w spanning tree, część sesji PPP leżing und kwiczing z komunikatem odmowy mimo poprawnych haseł wprowadzonych po stronie użytkownika, jeszcze jakby tego było mało od kilkunastu godzin do części Polski, (vectra), lecisz przez Niderlandy. Dobrze, że to nie ja jestem głównym adminem ale jego też pozdrawiam, Wigilia, kurwa, Wigilia!
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT