Wątki archiwalne

Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023

Started by Zuzler 1579 posts last post 3 years ago Closed Page 56 of 79

#1101 3 likes

Oj, o to już się nie boję.

#1102 3 likes

Niema to jak egoista wypomina egoiście, że jest egoistą :D
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Koty przygarniam od razu hihi. Chociaż nie, te łajzy napewno żuciłyby się pierwszej nocy na moją grdykę
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#1104 4 likes

Podobnie, jak gdyby ktoś krzyczał na kogoś, że tu się nie krzyczy.

#1105 4 likes

Egoista egoiście egoistą, a zombie zombie zombie.

@zuzler Niestety nie jestem w ciąży, a w sumie to bym się cieszyła nawet. Sprawdzałam, ni huhu. :( Ale podobno kiedyś wróci. Czekam więc. :D
ENFP

A swoją drogą, jak byłoby z Twoim leczeniem, gdybyś w tej ciąży była? Mogłabyś przyjmowac to, co przyjmujesz, musiałabyś całkiem zrezygnować czy coś innego by Ci dawali?

#1108 1 like

Musialabym natychmiast odstawic leki biologiczne i metotreksat i pewnie albo nie bralabym nic, bo czesto w ciazy mozna miec remisje choroby, albo stosowanie sterydow czesto jest dopuszczane w sytuacjach zaostrzen. Metadonu odstawiac bym nei musiala - tylko dziecie urodziloby sie uzaleznione, i trzeebaby je odstawiac od metadonu. Na szczescie opioidy nie wplywaja tak na plod jak alkohol.
ENFP

#1109 2 likes Archived

Mnie też boli gardło... Nie chcę Świąt... niech mnie ktoś przytuli... Dobrze by było, jakbym siewymiksowała choć z jednego przykrego obowiązku, także będę liczyć, że mnie rozłoży i będę umierać bardziej niż teraz. Testament się pisze. Niech się szykują co po niektórzy. :D

#1110 1 like

No ja Ci życzę jak najlepiej, znaczy ten... Jak najgorzej. :D

#1111 4 likes Archived

Dzięki. Życzę Ci dokładnie tego samego, dużo chorowania, kataru i w ogóle się nie będę martwić ani myśleć dobrze. :) I życzę, żebyś się wymęczyła przy garach, leżąc w łóżku jednocześnie. :D Dla niewtajemniczonych, to nasz nocny szyfr Teamtalczny, przez jednego z userów, takie wnioski8 wyszły.

Generalnie wszyscy jakoś chorują teraz. U mnie w domu też, no i przygotowania to tak sobie idą. Zawsze jakieś kolędy już grały, coś tego, a teraz nic...
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Bratowa chora, bratanica chora, nie wiadomo co z wigilią...

U mnie tylko mamę trochę wyłożyło. Poza tym wszystko ok. Doła trochęzłapaliśmy bo raczej przygotowywanie świąt przypadło głównie dziadkom w tym roku, bo wszyscy siedzimy w robocie.
ENFP

Moja siostra jest chora, mam nadzieję, że mnie nie zarazi. Mieszkamy w jednym pokoju, a ja mam plany w okresie między świętami a Nowym rokiem.
Give me a sign.

A u mnie nikt, chyba że w to wliczamy też problemy z nogami.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#1117 2 likes

Poraz pierwszy muszę powiedzieć, że nie czekam na święta.

#1118 4 likes

A ja nie po raz pierwszy :P
Happy hacking

#1119 4 likes

Zimno, pada i w ogóle jakoś tak dziwnie.
marzenia się spełniają.

Fakt. Pogoda nie zachęca na nic.
A była taaaka piękna zima.