Koty przygarniam od razu hihi. Chociaż nie, te łajzy napewno żuciłyby się pierwszej nocy na moją grdykę
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
A swoją drogą, jak byłoby z Twoim leczeniem, gdybyś w tej ciąży była? Mogłabyś przyjmowac to, co przyjmujesz, musiałabyś całkiem zrezygnować czy coś innego by Ci dawali?
Musialabym natychmiast odstawic leki biologiczne i metotreksat i pewnie albo nie bralabym nic, bo czesto w ciazy mozna miec remisje choroby, albo stosowanie sterydow czesto jest dopuszczane w sytuacjach zaostrzen. Metadonu odstawiac bym nei musiala - tylko dziecie urodziloby sie uzaleznione, i trzeebaby je odstawiac od metadonu. Na szczescie opioidy nie wplywaja tak na plod jak alkohol.
Mnie też boli gardło... Nie chcę Świąt... niech mnie ktoś przytuli... Dobrze by było, jakbym siewymiksowała choć z jednego przykrego obowiązku, także będę liczyć, że mnie rozłoży i będę umierać bardziej niż teraz. Testament się pisze. Niech się szykują co po niektórzy. :D
Dzięki. Życzę Ci dokładnie tego samego, dużo chorowania, kataru i w ogóle się nie będę martwić ani myśleć dobrze. :) I życzę, żebyś się wymęczyła przy garach, leżąc w łóżku jednocześnie. :D Dla niewtajemniczonych, to nasz nocny szyfr Teamtalczny, przez jednego z userów, takie wnioski8 wyszły.
Generalnie wszyscy jakoś chorują teraz. U mnie w domu też, no i przygotowania to tak sobie idą. Zawsze jakieś kolędy już grały, coś tego, a teraz nic...
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
U mnie tylko mamę trochę wyłożyło. Poza tym wszystko ok. Doła trochęzłapaliśmy bo raczej przygotowywanie świąt przypadło głównie dziadkom w tym roku, bo wszyscy siedzimy w robocie.