____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Chyba ucho mi się zapaliło. Słyszę jakieś 6, może 8db ciszej, swój głos słyszę przez czaszkę no i mam uczucie takiego hm... pełnego ucha jakby coś tam było, ale nie wpadło nic. Zaczyna też lekko boleć. Chyba zrobiło się to od tego, że dość ryzykownie chciałem przedmuchać uszy mając cośkolwiek zbyt duży katar no i nie do końca mi wyszło. Dodatkowo laryngolog dopiero w środę.
A co ma katar do czyszczenia uszu? Też tak się kiedyś załatwiłem, bo chciałem zrobić tak jak Pani Doktór. A pani Doktór mówiła, by nie czyścić samemu strzykawkami, tylko udać się do lekarza.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Ja też jestem chora, byłam w październiku i czuję, że mnie znowu wzięło. Ale jak ma nie wziąć? Na uczelni w jednym budynku ciepło, w drugim zimno, w jednej sali zimno, w drugiej duszno, na przystankach już zimno i tak to wyszło. :(
@Misiek jak masz zawalony w śodku nos to może jakoś tam wpływać to na uszy, a co do strzykawek, no tak, raczej nie jest to polecane żeby samemu robić, zwłaszcza, że jest info aby przerwać jak poczujemy ból, a jak lekarze sami czyszczą to czasami jest lekki ból.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Niezazdroszczę. -- (EugeniuszPompiusz): 3 godziny snu... no pies to J*bał a koń drapał.
pracować wszak trzeba.
--
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.