No ja tak zrobiłam przypadkiem w internacie, koleżanka miała mi porzyczyć cukru, a zamiast tego dała mi soli. Oczywiście po pierwszym łyku herbata poszła do wylania.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
ludzie to szuje. Wyszedłem z ofertą pracy, ale bez wdawania się w szczegóły. Nim typ nie skomentował, że na pewno chodzi o jakieś wciskanie komuś szajsu po domach, byli chętni. Jak skomentował przestali się zgłaszać. A to zupełnie nie o to szło.
Edit. Im dalej tym jeszcze gorzej, dramat. Co za ludze.
Potwierdzam, białe Gówno w natarciu również w Zagłębiu. na szczęście na razie więcej się topi niż przybywa, ale minusik pełza niczym inflacja więc...
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Laski trzeba wymienić na zimę, ja z advantage na ambutecha wymieniam, ta końcówka jest kula obrotowa i się nie rozwala, bo jak miałam ambutecha, to roller się rozwalił od soli. Też dziś ledwo szłam przez to białe gówno.
Lubię śnieg, ale kurde łazić po ślepemu po śniegu to już nie a tu się podróż zapowiada. Wczoraj jak się wszystko roztopiło to nie dość że pojeździłem se na butach jak na łyżwach to jeszcze weź tu znajdź jakieś punkty charakterystyczne jak tu woda wymieszana z g*wnem. :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Dla własnego komfortu jestem w stanie całkowicie zrezygnować z zimowej i śnieżnej aury. -- (daszekmdn): Lubię śnieg, ale kurde łazić po ślepemu po śniegu to już nie a tu się podróż zapowiada. Wczoraj jak się wszystko roztopiło to nie dość że pojeździłem se na butach jak na łyżwach to jeszcze weź tu znajdź jakieś punkty charakterystyczne jak tu woda wymieszana z g*wnem. :D