Wątki archiwalne

Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023

Założony przez Zuzler 1579 wpisów ostatni wpis 3 lata temu Zamknięty Strona 44 z 79

#861 2 polubienia

@Paulinux, zamiast dawać w szyję :P

Ludzie bardzo często szacują bez pomyślunku większego nad czymkolwiek.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#863 2 polubienia

Ach, żeby tak można było zmienić "szacują" na "szanują", świat byłby cudowny.

#864 2 polubienia

Wku*wia mnie pisanie licencjatu, bo to źle, tamto ku*wa źle, dyrgentura mnie wku*wia i nasz remis też. Generalnie jestem wku*wiona i gdzieś musiałam się wypisać.
Große Operndiva?

#865 2 polubienia

szacunek, uszanowanie w sensie, bez większego pomyślunku.: - kwestia wysoce filozoficzna, i równie wysoce nieosiągalna; a ilu niepotrzebnych sporów udałoby się, myślę uniknąć.
Z drugiej strony, na taki sam szacunek zasługiwałbyfilantrop z okolicznej wioski, ratujący 400 ludzi, jak i władimir władimirowicz.
chyba tym by się to skończyło.
chyba że, zdroworozsądkowo zakładamy duży kredyt szacunku, z któego potem można tracić, wtedy i wołodia znajdzie swoje miejsce.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

#866 1 polubienie

Chciałabym mieć takie ze trzy dni wolne, ale takie naprawdę wolne, w których nikt by nic ode mnie nie chciał i nie musiałabym mieć żadnych durnych zajęć, takie dni tylko dla mnie. Ale niestety póki co mogę sobie o tym tylko pomarzyć.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#867 10 polubień

Najlepsza, najwykwintniejsza Herbata świata.: Zalej kubek wodą z czajnika, nie wkładając uprzednio torebki.
#Miszcz
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

#868 1 polubienie

Podziel się twoją topką herbacianą proszę. ;)
ENFP

#869 1 polubienie

Może to będzie preytekst do szrajbnięcia jakiegoś 20-linijkowca na blogu? w suemie nie głupi pomysł

#870 1 polubienie

Podniosę poprzeczkę. Wpis ma być po niemiecku. ;)
ENFP

#871 2 polubienia

Nie życzę sobie, hyba że z tłumaczeniem na polski.

#872 1 polubienie

Deepla se sprawdzisz najwyżej XD
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Nie.

#874 1 polubienie

słuchaj, to ja też tak kiedyś zrobiłam, ba, nawet tę wodę posłodziłam, a potem jak wypiłam łyk, to się zastanawiałam, co ta herbata taka dziwna. :)

-- (EugeniuszPompiusz):
Najlepsza, najwykwintniejsza Herbata świata.: Zalej kubek wodą z czajnika, nie wkładając uprzednio torebki.
#Miszcz

--
Große Operndiva?

#875 1 polubienie

-odczepiam się, dokładnie. :)
(camila):
Podniosę poprzeczkę. Wpis ma być po niemiecku. ;)

--
Große Operndiva?

To ja raz zamiast herbatę sobie posłodzić to prawie nadałam jej kawowy smak. Cukier i kawa w takich samych pojemnikach. :)
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

To ja też kiedyś nie włożyłam herbaty do kubka i nalałam tam wody.
Give me a sign.

#878 3 polubienia

Dlaczego kierowcy autobusów miejskich nie mają morderczych egzaminów z topografi miasta, w którym pracują?
Wsiadasz do autobusu tłumaczysz jednemu kierowcy gdzie chcesz dojechać, po czym kierowcy się zmieniają jeszcze na tym samym przystanku i ten drugi nie ogarnia nazw ulic, po których prowadzi trasa jego lini, którą jedzie.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Też bym chciał takie wolne/
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

To ja sobie kiedyś soli do herbaty dosypałam. Generalnie nie polecam.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.