Licytacja charytatywna na rzecz Fundacji Prowadnica - podejście drugie
Wróć do Archiwum Eltena#141 pajper
Co do Wiedźmina, zobaczę, co da się zrobić.
Jeśli chodzi o etui, nie lubię bazować na projektach, bo trudno je obrabiać. Wolę robić własne. Tylko że nie mam Apple Watcha. :(
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#142 pajper
@Zuzler
Ale akurat guma jest lepsza od plastiku pod kątem ochrony telefonu.
#143 Zuzler
Może, ale wnioskuję, że to, to są takie zwykłe durne plecki, a mi trzeba czegoś, co ochroni sprzęt przed skutkami mojej szorstkiej miłości.
#144 Paulinux
Pla z domieszką mosiądzu xDD
#145 pajper
Zależy, co chcesz z nim robić. Ale zwykle plastik jest gorszy pod tym względem, bo guma amortyzuje, plastik wcale.
Dotyczy to spadającego telefonu na ziemię.
#146 Zuzler
Chcę go używać tak, jakby był ze stali. Aktualnie mam takie, niestety już podobno nie sprzedawane cudo, które w środku ma gumę, a na zewnątrz plastik. Wygląda nieforemnie, ale za to jakie solidne!
#147 pajper
Aaa, wiem, o czym mówisz. No ale takiego modelu to ja nie przygotowałem.
W ogóle łączenie różnych materiałów na drukarce 3d to droga przez mękę. Da się, ale jest to trudne.
Nie dotyczy to różnych kolorów tego samego materiału.
#148 pates
@Dawid a zrobienie etui z klapką z jednego kawałka gumy, ciężka sprawa? Powiedzmy zapinane jakośkolwiek, na wsówkę, taki pasek z gumy nawet. Albo jakoś inaczej to wymyślić.
#149 Zuzler
A nieee no, moje jest dwuczęściowe np.
#150 daszekmdn
Ja chce kootaa. :D Takiego czterołapnego koooootaaa! Nie ma to żadnego związku z Wiedźminem, ale...
BTW jak to jest z płaceniem za licytacje? Gdzie to i co w tytuł wpisywać bo nie pamiętam?
#151 misiek
A widziałeś kiedyś ośmiołapnego :D Paulinux no był lwem, ale dalej kotem.
#152 MarOlk
Figurka kota sr... na pustyni :P
#153 Postukujacy
Z wiedźmińskich rzeczy no to ten, miecz najfajniej abyście druknęli jakiś srebrny. Czy mógłby to być miecz-otwieracz? :P otwierać piwo takim mieczem. Albo ten, był sobie tam sihill, też fajny i ładny miecz, krasnoludzka robota.
A może lamia prosto od siepaczy Pajpera, znaczy Happelle? :P Może gdzieś jest model wieży Jaskółki? Może postać wiedzącego? Jaskier i/lub jego lutnia? Emhyr, w zbroi albo w kształcie jeżyka? Może jakiś skelligańśkidrakkar?
Może jakieś biżuterie z motywem salamandry? Typowo wiedźmiński potwór, niezbyt groźny, ale budzący strach to np. bazyliszek.
Balia z dwiema Zerrikankami, smokiem i Geralthem to też byłoby COŚ. No dobra, wystarczą same Zerrikanki. :D
---
A może pierścień z władcy pierścieni? Różdżka Gandalfa alboż hobbicka fajka czy gollumowy pierścień. To pewno powielanie tego co na rynku jest, ale takie mam różne pomysły.
#154 balteam
Coś pusto w licytacjach
#155 papierek
zuzler, nie wiem, jak traktujesz swuj telefon, ale mi gumowe plecki sprawdzały się dużo lepiej, niż te wielowarstwowe, zamykane niby pancerne osłony z czegokolwiek.
#156 pates
Dawid, to na ile ciężkie by było zrobienie takiego etui na iphone se 2, z klapeczką? Bo moje się już rozlatuje.
#157 daszekmdn
W ubiegłym roku:
Tajemnicza dyskietka.
Obecnie:
Tajemnicza płyta CD.
Co w takim razie za rok?
Tajemniczy Pendrive?
A za dwa lata pewnie Tajemniczy dysk :D.
Aaa, jak byście chcieli kiedyś wystawić jakąś tajemniczą kasetę magnetofonową, to informuję od razu, że chętnie podejmę się przegrania dostarczonego materiału :D.
#158 pates
Zapomniałeś o płycie DVD.
#159 pajper
Myślałem o karcie Compact Flash, ale prawdopodobnie prawie nikt nie mógłby jej odczytać...
#160 MarOlk
tajemnicza wirtualna chmura :P