EltenLink

Licytacja charytatywna na rzecz Fundacji Prowadnica - podejście drugie

Wróć do Archiwum Eltena

#121 hazel96

Ja tak bardzo chciałabym Ciri... Bardzo krótko trwają te licytacje.

2022-07-06 22:22

#122 balteam

To chyba dobrze, mniej cena skoczy :)

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2022-07-06 22:45

#123 Zuzler

Komu dobrze, temu dobrze, fundacji chyba właśnie źle. :D Chyba żeby takich propozycji zrobili kilka. :D

2022-07-06 22:48

#124 balteam

Nie,
Nawet jak cena skoczyła by kilka złotych, to potem przez to, że by sięto tak ciągło, to ludzie by nie kupowali, nudne by było.bo jak terminy krótsze, to ludzie też sięspinają, więc myślę, że to tak każdemu dobrze ;D

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Edytowano 2022-07-06 23:11

#125 Postukujacy

Myślę, że rzeczy, które mają wzięcie, będą do kupienia. Twórcy też ludzie i dadzą dostęp do tego co dobre i wymarzone :) Pozdrawiam twórców.

INFP
2022-07-06 23:13

#126 daszekmdn

A wydrukujecie Kooooootaaaaaa? :D
Będzie jakaś licytacja w stylu Wydrukujemy co chcesz? :D

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2022-07-07 00:06

#127 misiek

Był na licytacji drewniany, ale Senter kupił.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2022-07-07 00:39

#128 Paulinux

Dodajmy jednak, że szczególny, bo był lwem

Happy hacking
2022-07-07 01:11

#129 pajper

Wkrótce pojawią się nowe aukcje, a na razie wyniki wczorajszych:

| Tabliczka | daszekmdn |
| Medalion wiedźmiński | Postukujacy |
| Nieudany wydruk | lwica |
| Vader | rpoppe |

Dziękuję i gratuluję!

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
2022-07-07 10:12

#130 Julitka

Były były, ja takie osobiście posiadam, nie wiem, czy angielskie, czy polskie, w każdym razie grywalne, ale właśnie ostatnio nigdzie nie są dostępne za bardzo. Poszukaj sobie.
-- (Zuzler):
No przecie pisałam, że osobiście grałam w polskie scrabble jeszcze w szkole, pewnie gdybym się uparła, bez problemu dowiem się od posiadacza, gdzie to takie dawali.

--

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2022-07-07 10:18

#131 pajper

I pytanie ode mnie. Piszecie, że jest popyt na wiedźmińskie akcesoria.
Nie ukrywam, sam ich kilka drukowałem, głównie w ramach różnych testów. Biblioteka jest gigantyczna. Zatem pytanie ode mnie, może jest coś, co chcielibyście, byśmy jeszcze oddali na licytację z tego tematu?
Jakieś akcesoria? Figurki?

Oczywiście to bardzo luźne pytanie, bo muszę ocenić trudność modelu i tak dalej, ale może coś jeszcze jest?

Przykładowo triss, jak pisałem, jest na tyle trudna w druku, że nie opłaca się jej wykonywać za 15 zł, a za 50 raczej mało kto by ją licytował. Ale są i prostsze modele.

#StandWithUkraine

2022-07-07 10:31

#132 tomecki

A nie myśleliście o tym żeby skoro już są plecki do Iphone to z logiem fundacji?

2022-07-07 10:36

#133 pajper

Ale... One są z logiem Fundacji. ;) Może niedoprecyzowałem. Stąd nazwa.

#StandWithUkraine

2022-07-07 10:36

#134 djsenter

Może jakieś bestie z Wiedźmina właśnie?
Może piękna driada z Brokilonu?
Albo sam Gerald?

Senter San
2022-07-07 11:41

#135 pajper

Istnieje spore ryzyko, że driada też będzie w sukience.
Dobra, teraz się nabijam. Potworów jest sporo. Driad w grze nie było, były tylko wspominane, ale osobiście się nie pojawiły.
Geralt oczywiście też jest.

#StandWithUkraine

2022-07-07 11:46

#136 djsenter

A taka Jennefer w jakiejś czarodziejskiej pozie? Przy rzucaniu zaklęcia? Wtedy jedyne detale, nad którymi trzeba by się zastanowić to jakieś ułożenie palców czy to, na jakiej wysokości jest jej dłoń, ewentualnie jeszcze jakieś otwartę usta, że niby wymawia zaklęcie. :D

Senter San
2022-07-07 11:51

#137 Paulinux

Ten ból, kiedy masz mało popularny telefon.
-- (tomecki):
A nie myśleliście o tym żeby skoro już są plecki do Iphone to z logiem fundacji?

--

Happy hacking
2022-07-07 12:08

#138 pates

No jakieś potwory to nie jest zły pomysł. Najlepiej takie, które są typowo, że tak to powiem, wiedźmińskie, jak wiecie, o co mi chodzi.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2022-07-07 12:25

#139 pates

Jeszcze co do rzeczy ogólnie na licytację, z po za uniwersum wiedźmina, którego notabene zacząłem dopiero! Wczoraj czytać tak, wiem że to dziwne, to może, o ile to nie było by ciężkie, zrobić gumowe etui na apple watcha 44 milimetrowego? Są gdzieś projekty? Takie luźne pytanie.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2022-07-07 12:27

#140 Zuzler

Echhh... Gdyby to nie było po prostu gumowe, tylko bardziej plasticzano-pancerne, że jak w ścianę łupnął, tak i tynk odpadł, to bym licytowała. :)

2022-07-07 12:28