Wątki archiwalne

Skojarzenia 29.04-29.07.2022

Założony przez Snajper22 1300 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Zamknięty Strona 9 z 65

stalaktyd
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

stal

żelazo
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Metal
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

aluminium
Cormac McCarthy, "Droga"

Krzychuu, nie pomalujesz.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

internet

kopalnia wiedzy

#170 1 polubienie

encyklopedia.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

brajl

Kreciki! :D
Give me a sign.

#174 1 polubienie

niewidomuchy!

#175 1 polubienie

sztywne istoty.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#177 1 polubienie

Papier toaletowy. ;)

#178 2 polubienia

Papierek

cukierek

Eklerek