Wątki archiwalne

Skojarzenia 29.04-29.07.2022

Założony przez Snajper22 1300 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Zamknięty Strona 10 z 65

Coś słotkiego.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

#182 1 polubienie

kotek

#183 1 polubienie

Piesek
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

niemowlak
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

smród

zgniłe mięso
Cormac McCarthy, "Droga"

Zombie

apokalipsa
Cormac McCarthy, "Droga"

#190 1 polubienie

koniec świata

asteroida udeżająca w Ziemię.
Cormac McCarthy, "Droga"

Bruce Willies

#193 Edytowano

złota malina. Nagroda przyznawana za najgorszy film. Bruce ma swoją własną kategorię
Happy hacking

#194 1 like

Srebro.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

srebrniki
Happy hacking

#196 1 like

Pieniądze.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

pienienie

siekiera
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

#199 1 like

morderstwo

#200 1 like

kryminał
Cormac McCarthy, "Droga"