Coś słotkiego.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano." Cormac McCarthy, "Droga"
misiek — Wpis 183 z 1300
2022-05-10 15:48
1 polubienie
Piesek
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
niemowlak
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano." Cormac McCarthy, "Droga"
zgniłe mięso
apokalipsa
asteroida udeżająca w Ziemię.
złota malina. Nagroda przyznawana za najgorszy film. Bruce ma swoją własną kategorię
Happy hacking
lwica — Post 194 of 1300
2022-05-10 22:42
1 like
Srebro.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
lwica — Post 196 of 1300
2022-05-10 22:45
1 like
Pieniądze.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
siekiera
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa. Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
kryminał