Wątki archiwalne

Skojarzenia 29.04-29.07.2022

Założony przez Snajper22 1300 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Zamknięty Strona 8 z 65

Wawel
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Wawer
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#144 3 polubienia

Warszawa :D
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Radom
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".

#146 3 polubienia

Lotnisko
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

celnicy
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Kontrola.
Give me a sign.

Kontrola lotu
Cormac McCarthy, "Droga"

Kontroler.
Give me a sign.

konsola
Cormac McCarthy, "Droga"

Sony
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Panasonic

Technics

Technisat

Radioodbiornik

#157 1 polubienie

Zbiornik.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

rzeka

#159 1 polubienie

Heraklit.

monolit