Wawel
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"
Wawer
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
lwica — Post 144 of 1300
3 likes
Warszawa :D
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Radom
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".
pajper — Post 146 of 1300
3 likes
Lotnisko
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
celnicy
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"
Kontrola lotu
Cormac McCarthy, "Droga"
konsola
Cormac McCarthy, "Droga"
Sony
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Technics
Radioodbiornik
lwica — Post 157 of 1300
1 like
Zbiornik.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
lwica — Post 159 of 1300
1 like
Heraklit.