Polowanie na pisanki 2022
Wróć do Archiwum Eltena#201 magmar Konto zarchiwizowane
No i to jest konkret.
#202 misiek
No twój napewno, tylko jakby cuś ostatnio bardziej się uaktywnił :P Jakiś agresywniejszy :P Tylko wiesz, lepiej już gdy decyduje pierwsza dama, a Prezydent jest jej figurantem, niż gdy jest figurantem kaczora i kota.
-- (magmar):
Trrafione zatopione, Grzezlo, co do metafory Niestety, czasem pierwsza dama więcej może niż prezydent, a rzeczony prezydent to tylko figura, czy retoryczna? Pewnie w jakimś stopniu.
--
#203 misiek
A największa pazera zgarnęła oczywiście najwięcej. Ehh, gdzie tu sprawiedliwość.
#204 Zuzler
Spokojnie, 10 jej zabrali. :)
#205 misiek
Za ciągłe dopominanie się, niczym głodny kot karmy co rano przez cały tydzień zabrał bym jej kolejne 10.
#206 misiek
A za roszczeniowość i chamstwo wszystkie.
#207 grzezlo
@julitka, wpis ani agresywny, ani urażający, ani nawet przerażający.
on był po prostu niesmaczny (nawiązanie do świetnego wpisu na blogu @jamajka całkowicie przypadkowe).
Co więcej, gdyby to samo lub coś podobnego napisał ktokolwiek inny, niż pracownik lub członek zarządu fundacji będącej operatorem tej platformy, to pewnie byłoby to zabawne.
@pajper kebaby w wątku o pisankach są offtopem ewidentnym, ale kasowania całych wątków czy nawet jak czytam forów, nie tylko ja nie rozumiem. Powoli mielą młyny skutku i przyczyny, wątpię że takie ruchy się okażą opłacalne w dłuższej perspektywie.
#208 daszekmdn
Tak jak pisałem, o treści nt kebabów mi nie chodziło, ino o całą resztę.
#209 magmar Konto zarchiwizowane
Nie działałam na niczyja szkode, regulamun był dla wszystkich JEDNAKOWY mogłeś zgarniać i Ty.
-- (misiek):
A największa pazera zgarnęła oczywiście najwięcej. Ehh, gdzie tu sprawiedliwość.
--
#210 magmar Konto zarchiwizowane
Za CIągłe dopominanie się konkretu?
CO w tym złego, miał być tydzień przedłużył się do trzech po monitach licznych użytkowników.
Nawet poważni Admini poważnych list zauważyli problem i to chyba podziałało na skostniałe struktury moderacyjne.
-- (misiek):
Za ciągłe dopominanie się, niczym głodny kot karmy co rano przez cały tydzień zabrał bym jej kolejne 10.
--
#211 magmar Konto zarchiwizowane
Macie przykład chamstwa.
-- (misiek):
Widzicie co to żarcie robi wam z mózgu? Po za tą bułką i jajkiem świat dla was nie istnieje. To tylko kawałeczek pier**olonego jajka, a wy zachowujecie się tak, jakby Pajper krzywdził waszą matkę. Idę się odlać, bo nie chcę na to patrzeć.
--
#212 magmar Konto zarchiwizowane
I uwierzcie na koniec tylko powiem oddałabym wszystkie pisanki i nawet kupiłabym sponsora gdyby:
1. Pan Dawid Pieper wypowiadał się zawsze w swoim imieniu, a nie robiła to jego nadgorliwa współpracownica.
2. Konkret tydzien to tydzień, a jeśli coś się przydłuży zostanie to oficjalnie ogłoszone.
3. Nie ma moderacyjnej samowolki, wydzielanie wątków, kasowania foró itd. bo mogę.
4. Jeśli ktoś kupił płatny pakiet, a coś w nim nie działa prawidłowo czas jego trwania wydłuża się o liczbę dni potrzebną na naprawę, bez wykrętów o umowie handlowej, o tym, ,że to podziękowanie itd.
Jest to uczciwe podejście do klienta.
5. Nie ma rónych i równiejszych.
Możliwe, nie wykluczam tego, że mi się we łbie przewraca, će jako konsument i użytkownik dopominam się o swoje, ale rzeczywiście tak by było.
WTedy projekt wspierałabym z zaangażowaniem na wszelkie możliwe sposoby.
I żeby nie by ło, że jestem tylko roszczeniowa, pracuję nad innym projektem uwaga uwaga ZA DARMO poświęcam i pewnie poświęcę mu wiele czasu, myślę, że w miesiącach i nie dostanę za to ani grosza, podkreślam wyraźnie, by zrozumieli ci, którzy mówią o mojej pazerności.
Odsyłam do wątku o ALicji.
#213 magmar Konto zarchiwizowane
Ciągłe dopominanie, proszę o konkretne wpisy z datami, pamiętajcie że Twórca projektu mówil o tygodniu, gdy sprawa się przedłużała, nie było żadnej informacji zwrotnej użytkownik miał prawo o to zapytać.
Gdyby dostał odpowiedź nie pytałby proszę o konkretne wpisy.
Czy tylko ja się dopominałam, proszę zrobić zestawiejnie, a nie rzucać kwantyfikatorami bez pokrycia.
-- (misiek):
--
#214 Monte
Oo, zabraliście mi pisanki, trudno. To tylko zabawa jest.
#215 pajper
@grzezlo
Ale nikt tu nie mówił o usuwaniu wątków ani całych forów. :O
Wpis Julitki dotyczył offtopu, który tu się zrodził. I tylko tego.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#216 misiek
To była tylko zabawa, nic po za tym, a nachalne dopominanie się o nagrodę pod czas tylko zabawy jest delikatnie mówiąc niesmaczne. Deklaracja była, że dostaniemy te pisanki i wierzę, że byśmy dostali prędzej, czy później bez dopominania i niegrzecznego zachowania, ale Magmar jak nie umiesz się bawić to już twój problem, przykre. A jak masz jakieś ale do moderacji danej grupy to może z nimi rozmawiaj zamiast wieszać psy na całego Eltena.
#217 magmar Konto zarchiwizowane
Często ludzie pytali o werdykt dnia itd.
Patrzcie go, stróż moralności się znalazł.
Sugeruję przejrzeć sobie indeks banów, to nie był wypadek przy pracy, jednorazowa akcja i usunąć tę przysłowiową belkę z oka, a później pomyśleć o drzazdze..
#218 magmar Konto zarchiwizowane
Prosiłam o konkretne daty częste?
Ile razy?
-- (misiek):
To była tylko zabawa, nic po za tym, a nachalne dopominanie się o nagrodę pod czas tylko zabawy jest delikatnie mówiąc niesmaczne. Deklaracja była, że dostaniemy te pisanki i wierzę, że byśmy dostali prędzej, czy później bez dopominania i niegrzecznego zachowania, ale Magmar jak nie umiesz się bawić to już twój problem, przykre. A jak masz jakieś ale do moderacji danej grupy to może z nimi rozmawiaj zamiast wieszać psy na całego Eltena.
--
#219 magmar Konto zarchiwizowane
DRodzy ELtenowicze, macie jeszcze dodatkowo 26 moich pisanek do rozdania, jest o co walczyć.
Niech Pan Dawid Pieper dołączy je do puli.
Wszystkie zadania globalne również biorę pod uwagę, nie wiem ile tego wyszło.
Bawcie się dobrze.
#220 magmar Konto zarchiwizowane
Tą decyzją obalam argument dotyczący pazerności.
Miałam na myśli niezbyt dobrą organizację i miałkość działań rady starszych.TYLE!