słuchawki na uszne bt do 300 zł
Wróć do Słuchawki#41 mucha
dla mnie wejście typu C to najlepsze co może być
#42 Numernabis
Jaki dokładnie to model słuchawek te Panasonic?
Może jakiślink?
#43 mucha
#44 Numernabis
Dzięki
#45 mucha
a co chcesz kupić? czy zobaczyć specyfikację?
#46 Numernabis
Szukam, choć bardziej się skłaniam ku takim dousznym bo wygodniejsze, ale problem z długością pracy na jednym naładowaniu.
#47 Numernabis
Aha, nie zapytałem, to są nauszne otwarte czy zamknięte czy może półotwarte?
#48 mucha
nie znam się na tym i miałem pytać o o te różnice w specyfikacjach nic o tym nie ma
#49 mucha
jeżeli chodzi to o wyciszenie to nie są jakieś mega ale nie są też złe
#50 misiek
Znając Panasonica to pewnie zamknięte.
#51 Adasadula
Prawdopodobnie tak.
#52 Julitka
Znacie jakieś dobre (w miarę) słuchawki, których waga nie przekroczy 85-90 g? Nauszne oczywiście.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#53 pates
Creative jam v2 albo koss porta pro.
#54 misiek
Skłaniał bym się ku tym drugim. Napewno zagrają lepiej, a nie dość że lekutkie to składane.
#55 pates
No tylko to też zależy, czy chcesz na bt czy nie, bo porta z bt to chyba 400 zł kosztują.
#56 misiek
Mniej, nie wiem czy chociaż do trzystu dochodzą.
#57 Numernabis
KOSS Porta Pro Wireless to koszt około 300 zł, na ceneo to 314 zł
Z dobrych, lekkich, długo trzymających na jednym naładowaniu, zarówno kabel jak i bluetooth to Jays X-Five wirelles model x5w01
Czas pracy na jednym naładowaniu to 20 h
No i te aktualnie przebiły ceną KOSSy, a był czas kiedy kosztowały połowę z tego co KOSSY.
Jeśli chodzi o dźwięk to KOSS znacznie ładniejsze brzmienie, mają piękny miękki bass, na minus KOSSów przemawia kabel łączący słuchawki, na nim jest pilot i akumulator,
Jaysy nie mają żadnego kabelka.
#58 pates
@Numernabis a z ciekawości miałeś kiedyś te kossy?
#59 Numernabis
Miałem przez tydzień.
Wiem, że miewają problemy z radiem, ale dźwięk powala, nie spodziewałem się, że z takich słuchawek można wyciągnąć taki dźwięk, mają bardzo zrównoważony dźwięk, wszystko jest odpowiednio wyważone, ani zbyt dużo bassów, ani zbyt wiele środka czy wysokich, słuchanie muzyki na KOSSach to rozkosz dla uszu, nawet dla wymagających.
Te wirrelles są bardziej dynamiczne od tych kablowych.
Wadą dla mnie jest ten kabelek, na który trzeba uważać oraz fakt, że nie da się ich połączyć kablowo, one tylko bo BT
#60 pates
Znajomy wziął sobie klipsikami przyczepił te zwisające rzeczy do pałąka i kable jakoś podto zchował, ale nie wiem jak długo mu to działało.