słuchawki na uszne bt do 300 zł
Wróć do Słuchawki#21 Adasadula
Jak dojdą to powiec jkie wrarzenia z urzytkowania.
#22 mucha
spoko
#23 misiek
A to są te co chciałeś?
#24 mucha
tak, co prawda myślałem jeszcze nad innymi no ale cena 300 zł plus fajna bateria bo do 50 godzin. Niestety brane w ciemno bo nawet nie ma ich w sklepie jak większość słóchawek
#25 daszekmdn
Nigdy nie zrozumiem wątków tego typu. Słuchawki to tak indywidualny produkt, że nie da się polecić konkretnych, można jedynie pisać co dany model oferuje (TJ np. więcej basu, wysokich czy wysoką głośność).
Najlepszą metodą na wybór słuchawek jest przejście się do sklepu i przetestowanie wystawionych modeli. Jeśli żaden nam nie podchodzi, przejście się do drugiego, trzeciego itd. itd., bo z opisu może być fajnie, realnie może wyjść klapa. Metoda trochę bardziej czasochłonna niż post na forum, ale zdecydowanie skuteczniejsza.
#26 mucha
no dobrze masz rację ale wystawy sklepów moim zdaniem oferują nie cały 1 procent stanu sklepu więc wiesz dla mnie całkiem fajnie grały wsspomniane edifiery, które oddałem do reklamacji. Idąc twoim tokiem myślenia to niczego nie powinno się polecać bo głośniki, samochody to też każdy ma swoje preferencje i nie da się trafić w gósta konkretnego człowieka
#27 pates
Wiesz Paweł, coś w tym jest. Co do edifierów może trefny egzemplaż, tego nie wiemy. Ja też kiedyś kupiłem głośniczek bluetooth sony, pierwsza sztuka zepsuła się po kilku dniach, druga 2 lata pociągnęła i dalej by działała, ale padł akumulator.
#28 mucha
właśnie odebrałem swoje panasoniki, muszę przyznać, że pierwsze chwile urztkowania pozytywnie oceniam produkt. Mają wszystko co potrzebne a no i fajny bajerek sówak do włączenia i wyłączenia basuw
#29 misiek
Jak tam słuchaweczki?
#30 mucha
no mi osobiście się podobają tylko nie ma co chwalić dnia przed zachodem słońca ale pierwsze wrażenie pozytywne
#31 misiek
A powiedz mi czy jest w zestawie kabelek z minijackiem?
#32 mucha
jest i co fajne kabelek już na uSB typu C
#33 misiek
I czemu niby to takie fajne?
#34 mucha
no mi się bardziej podoba niż to mikro USB sam wiesz jak te kable się wyrabiały
#35 misiek
Ale ja pytam o kabel z minijackiem.
#36 mucha
no to ci odpowiedziałem, że jest w zestawie. jeszcze jeżeli chodzi o informacje o stanie baterii to jest tylko jak wyłączasz słuchawki po angielsku, co dla mnie jest średnie
#37 pates
A czego się spodziewałeś? polskiego nigdy nie widziałem w słuchawkach. W głośniku owszem.
Przypomniałeś mi moje stareńkie słuchawki xaudio. Kupiłem to w mediaexpert za 150 zł. Miały slot na kartę micro sd, bt i aux, gadały co ciekawe głosem microsoftu, ale grały spoko.
#38 mucha
chodzi mi o to, że pierwszy raz spotykam się z takim czymś, bo wszystkie jakie miałem to wydawały sygnały dźwiękowe. Tak samo jest powiadomienie po angielsku, że jest połączenie
#39 misiek
Nic, kompletnie nic nie mam na usb c.
#40 Pitef
Cóż @Misiek, kiedyś będziesz do tego zapewne zmuszony. Ja mam Elektryka, tel no. i to chyba tyle. Moje słuchawki mają niestety Micro USB.