A to zależy na co liczysz, jak jednorazowo to jej głos i taką rozmowę puścić między uszy. Jak na coś więcej, to jakby w takim przypadku i tak się nie da. -- (Numernabis): Tak się zastanawiam, bo również uwielbiam kobiece piersi i pośladki i wewnętrzną część ud tuż przy "źródełku", ale wszystko bierze w łeb, kiedy kobieta odzywa się tubalnym głosem lub ma kompletną pustkę w głowie i jedyne o czym potrafi rozmawiać to o tym co się dzieje na fejsie. Tak więc dla mnie oprócz atrybutów kobiecych musi być inteligentna, to musi iść ze sobą w parze.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
fakt, włosy dłonie i stopy to raczej najbezpieczniejszy fetysz :) -- (MonikaZarczuk): No ja akurat uważam, że osoba z fetyszem stóp ma ogromne szanse na udane pożycie erotyczne. Myślę, że zdecydowana większość kobiet nie będzie miała nic przeciwko masażowi stóp, a jeśli do tego dochodzi świadomość, że moje stopy podniecają partnera, to robi się jeszcze milej i ciekawiej. Myślę, że akurat stopy czy dłonie czy włosy, to takie hmm bezpieczne fetysze i mało kłopotliwe. Często chyba osobom uwielbiającym stopy wydaje się to dużo większym problemem, niż to jest w rzeczywistości.
@Żywek Tańczenie Macareny przez nagą kobietę stojącą na głowie na rozpiętej linie nad płonącym basenem benzyny pełnym krokodyli zakażonych żółtaczką wszczepienną
Nie no, tak serio, to koprofilia jest mało bezpieczna. W kale masz dużo różnych uroczych bakteryjek i potencjalne zarodniki pasożytów, którymi możesz się zarazić. :P
I kolejny cięty tekst do kogoś kto akurat jakiegoś zdechłego kebaba wsuwa. Koprofilem jesteś? Nie, a co? Anic, bo tak ze smakiem to gówno wpieprzasz... -- (Zuzler): Nie no, tak serio, to koprofilia jest mało bezpieczna. W kale masz dużo różnych uroczych bakteryjek i potencjalne zarodniki pasożytów, którymi możesz się zarazić. :P
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Uff, powiedziałeś tylko o jednym. Chyba że chodziło Ci o to, że masz tylko ten jeden, więc wiele tego gadania to by nie było. A tak poza tym, to nie jesteś w tym odosobniony. Jeden lubi arbuzy, drugiemu się podobają mandarynki, całkiem normalne.
-ie chciałem, ale powiedziałem i to moja sprawa.."zejdź ze mnie "...mam prawo do wypowiedzi n (daszekmdn): Jak nicnie powiesz to nie mów. Cały wątek się powtarzasz i jest na tym forum chyba największy bajzel ever.
Prawo do wypowiedzi ogranicza regulamin. Albo wypowiedź niech będzie sensowna, albo niech jej nie ma bo jak ja nie mam zdania to nie piszę tego w każdym temacie i nie powtarzam się wszędzie robiąc bałagan i zapychając bazę danych. Nie mam co z Ciebie schodzić, bo nie wszedłem, ino po prostu denerwuje mnie bałagan i zawsze o tym mówię każdemu, prywatnie się nie znamy, więc...
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P