Czy macie fetysze - 18 plus
Wróć do Związki i seks [18 plus]#61 kamil33
oj tak bardzo ładnych
-- (misiek):
Baaaaaardzo wiele kobiet ma ładne stopy.
--
#62 djsenter
Mm, no to może ja się odważnie tu wypowiem?
Przynajmniej o fetyszach które sam zauważyłem u siebie, jeszcze przed inicjacją jakiegokolwiek hehe stosunku.
Napewno roleplay, w stylu nauczycielka student, przybrane rodzeństwo i generalnie przybrana rodzina, stopy i pupcia, kobieca oczywiście, no taką to się trzeba zająć na każdy możliwy sposób :D
Teraz coś jeszcze ciekawszego, koncepcje dominowania kobiety w łóżku i bycia dominowanym przez kobietę tak samo mnie podniecają, serio.
Dalej jest tylko gorzej, więc chyba tyle wystarczy. :)
#63 kamil33
"przybrane rodzeństwo i generalnie przybrana rodzina," ? że ty tak serio?
#64 Monia01
Boże, Kamil, ludzie mają różne fantazje i nic w tym złego, przecież on nie napisał, że już leci do siostry. No, ale to raczej fantazja, nie fetysz
🇺🇦 🇵🇱
#65 kamil33
nie nie źle mnie odebrałaś to nic złego, fantazjować można o wszystkim jak najbardziej. No tylko nie sądziłem że tu kogoś z taką fantazją spotkam :)
-- (Monia01):
Boże, Kamil, ludzie mają różne fantazje i nic w tym złego, przecież on nie napisał, że już leci do siostry. No, ale to raczej fantazja, nie fetysz
--
#66 djsenter
Może być i fantazja, chociaż odgrywanie ról można chyba nazwać fetyszem.
Generalnie w życiu bym czegoś takiego nawet z przybranym członkiem rodziny nie zrobił :D
Wszystko by się odgrywało tylko i wyłącznie pomiędzy mną a moją kobietą i chodzi właśnie o nasze umiejętności aktorskie, tak dla smaczku.
#67 kamil33
jeśli ktoś odgrywanie ról nazywa fetyszem, czemu nie każdy ma jakiś swój fetysz a odgrywanie ról może być przyjemne nie powiem że nie.
-- (djsenter):
Może być i fantazja, chociaż odgrywanie ról można chyba nazwać fetyszem.
Generalnie w życiu bym czegoś takiego nawet z przybranym członkiem rodziny nie zrobił :D
Wszystko by się odgrywało tylko i wyłącznie pomiędzy mną a moją kobietą i chodzi właśnie o nasze umiejętności aktorskie, tak dla smaczku.
--
#68 kamil33
-- (MonikaZarczuk):
No ja akurat uważam, że osoba z fetyszem stóp ma ogromne szanse na udane pożycie erotyczne. Myślę, że zdecydowana większość kobiet nie będzie miała nic przeciwko masażowi stóp, a jeśli do tego dochodzi świadomość, że moje stopy podniecają partnera, to robi się jeszcze milej i ciekawiej. Myślę, że akurat stopy czy dłonie czy włosy, to takie hmm bezpieczne fetysze i mało kłopotliwe. Często chyba osobom uwielbiającym stopy wydaje się to dużo większym problemem, niż to jest w rzeczywistości.
-- Ja uważam, że jeśli się kogoś znajdzie kto podziela taki fetysz to faktycznie jak ty to ujełaś, można mieć udane pożycie seksualne, no pod warunkiem że partnerka godzi się ale nie wbrew sobie, chodzi mi o to, że się zgadza i podziela ten fetysz, a w głowie siedzi jej zupełnie inna myśl w tej kwestii.
#69 misiek
Ależ nie, ja apsolutnie tego nie uważam za problem, raczej miałem styczność z kobietą, która to uważała za problem no to odpuściłem temat.
#70 MarOlk
No to taki Glapiński to właśnie fetyszysta stóp. Procentowych.
#71 kamil33
każdy lubi co innego, fetysz każdy ma inny napewno jest tu wielu którzy mają przeróżne fetysze
#72 misiek
I szkoda, że właśnie tych.
-- (MarOlk):
--
#73 kamil33
każdy ma jakieś tam swoje fetysze..tak sobie żartując hi hi
-- (MarOlk):
--
#74 kamil33
oj i nie tylko stopy hi hi
-- (misiek):
--
#75 kamil33
również się zgadzam z tym zdaniem
-- (MonikaZarczuk):
Zgadzam się z Papierkiem. Jeśli dla kogoś piersi są upraszczając obsesyjnie ważne, to jest fetysz.
--
#76 misiek
No jasne, że tak.
-- (kamil33):
oj i nie tylko stopy hi hi
-- (misiek):
--
--
#77 misiek
A czy ja mówię, że tylko stopy? W żadnym wypadku.
#78 Numernabis
Tak się zastanawiam, bo również uwielbiam kobiece piersi i pośladki i wewnętrzną część ud tuż przy "źródełku", ale wszystko bierze w łeb, kiedy kobieta odzywa się tubalnym głosem lub ma kompletną pustkę w głowie i jedyne o czym potrafi rozmawiać to o tym co się dzieje na fejsie.
Tak więc dla mnie oprócz atrybutów kobiecych musi być inteligentna, to musi iść ze sobą w parze.
#79 kamil33
n (Numernabis):
Tak się zastanawiam, bo również uwielbiam kobiece piersi i pośladki i wewnętrzną część ud tuż przy "źródełku", ale wszystko bierze w łeb, kiedy kobieta odzywa się tubalnym głosem lub ma kompletną pustkę w głowie i jedyne o czym potrafi rozmawiać to o tym co się dzieje na fejsie.
Tak więc dla mnie oprócz atrybutów kobiecych musi być inteligentna, to musi iść ze sobą w parze.
-- no cóż mam powiedzieć bo ja nie znalazłem się w takiej sytuacji :)
#80 Paulinux
Może na przykład nic?