EltenLink

Czy macie fetysze - 18 plus

Back to Związki i seks [18 plus]

#81 misiek

A to zależy na co liczysz, jak jednorazowo to jej głos i taką rozmowę puścić między uszy. Jak na coś więcej, to jakby w takim przypadku i tak się nie da.
-- (Numernabis):
Tak się zastanawiam, bo również uwielbiam kobiece piersi i pośladki i wewnętrzną część ud tuż przy "źródełku", ale wszystko bierze w łeb, kiedy kobieta odzywa się tubalnym głosem lub ma kompletną pustkę w głowie i jedyne o czym potrafi rozmawiać to o tym co się dzieje na fejsie.
Tak więc dla mnie oprócz atrybutów kobiecych musi być inteligentna, to musi iść ze sobą w parze.

--

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2023-08-29 16:07

#82 Numernabis

Nie interesują mnie jakbycosie :), czekam na coś stałego

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
Edited 2023-08-29 16:22

#83 misiek

To jak dla mnie w tym przypadku się nie da, ale kto co lubi.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2023-08-30 01:29

#84 kamil33

fakt, włosy dłonie i stopy to raczej najbezpieczniejszy fetysz :)
-- (MonikaZarczuk):
No ja akurat uważam, że osoba z fetyszem stóp ma ogromne szanse na udane pożycie erotyczne. Myślę, że zdecydowana większość kobiet nie będzie miała nic przeciwko masażowi stóp, a jeśli do tego dochodzi świadomość, że moje stopy podniecają partnera, to robi się jeszcze milej i ciekawiej. Myślę, że akurat stopy czy dłonie czy włosy, to takie hmm bezpieczne fetysze i mało kłopotliwe. Często chyba osobom uwielbiającym stopy wydaje się to dużo większym problemem, niż to jest w rzeczywistości.

--

#85 zywek

A jaki jest ten niebezpieczny?

2023-09-04 14:35

#86 misiek

Poczytaj sobie w necie jakie ludzie mają fantazje i sam odpowiedz sobie na pytanie.

2023-09-04 18:16

#87 MarOlk

@Żywek Tańczenie Macareny przez nagą kobietę stojącą na głowie na rozpiętej linie nad płonącym basenem benzyny pełnym krokodyli zakażonych żółtaczką wszczepienną

2023-09-04 18:16

#88 Zuzler

Nie no, tak serio, to koprofilia jest mało bezpieczna. W kale masz dużo różnych uroczych bakteryjek i potencjalne zarodniki pasożytów, którymi możesz się zarazić. :P

2023-09-04 18:45

#89 zywek

@zuzler a to nie, krokodyle z benzyną lepsze.

2023-09-04 18:57

#90 MarOlk

I kolejny cięty tekst do kogoś kto akurat jakiegoś zdechłego kebaba wsuwa. Koprofilem jesteś? Nie, a co? Anic, bo tak ze smakiem to gówno wpieprzasz...
-- (Zuzler):
Nie no, tak serio, to koprofilia jest mało bezpieczna. W kale masz dużo różnych uroczych bakteryjek i potencjalne zarodniki pasożytów, którymi możesz się zarazić. :P

--

2023-09-06 20:53

#91 kamil33

o wielu swoich fetyszach to ja może głośno nie powiem

#92 Zuzler

Oj to nie mów. ;)

2023-09-09 12:11

#93 cinkciarzpl

Pewnie kolejny stupkarz

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2023-09-09 16:12

#94 kamil33

otóż nie, i tu cie zaskoczę, i uprzedzę do tych innych nie mam nic i uważam że są też fajne , ale mi tu chodzi o małe piersi.

-- (cinkciarzpl):
Pewnie kolejny stupkarz

--

#95 Zuzler

Uff, powiedziałeś tylko o jednym. Chyba że chodziło Ci o to, że masz tylko ten jeden, więc wiele tego gadania to by nie było. A tak poza tym, to nie jesteś w tym odosobniony. Jeden lubi arbuzy, drugiemu się podobają mandarynki, całkiem normalne.

2023-09-10 23:35

#96 daszekmdn

Jak nicnie powiesz to nie mów. Cały wątek się powtarzasz i jest na tym forum chyba największy bajzel ever.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2023-09-11 09:12

#97 kamil33

-ie chciałem, ale powiedziałem i to moja sprawa.."zejdź ze mnie "...mam prawo do wypowiedzi n (daszekmdn):
Jak nicnie powiesz to nie mów. Cały wątek się powtarzasz i jest na tym forum chyba największy bajzel ever.

--

#98 daszekmdn

Prawo do wypowiedzi ogranicza regulamin. Albo wypowiedź niech będzie sensowna, albo niech jej nie ma bo jak ja nie mam zdania to nie piszę tego w każdym temacie i nie powtarzam się wszędzie robiąc bałagan i zapychając bazę danych. Nie mam co z Ciebie schodzić, bo nie wszedłem, ino po prostu denerwuje mnie bałagan i zawsze o tym mówię każdemu, prywatnie się nie znamy, więc...

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2023-09-11 11:48

#99 Paulinux

Ahh jakie przy okazji tej wymiany zdań się nam ładnie ujawniły fetysze

Happy hacking
2023-09-11 12:42

#100 kamil33

no dokładnie masz racje ujawniły się różne

-- (Paulinux):
Ahh jakie przy okazji tej wymiany zdań się nam ładnie ujawniły fetysze

--