Związki i seks [18 plus]

Czy macie fetysze - 18 plus

Started by MonikaZarczuk 101 posts last post 2 years ago Page 5 of 6

A to zależy na co liczysz, jak jednorazowo to jej głos i taką rozmowę puścić między uszy. Jak na coś więcej, to jakby w takim przypadku i tak się nie da.
-- (Numernabis):
Tak się zastanawiam, bo również uwielbiam kobiece piersi i pośladki i wewnętrzną część ud tuż przy "źródełku", ale wszystko bierze w łeb, kiedy kobieta odzywa się tubalnym głosem lub ma kompletną pustkę w głowie i jedyne o czym potrafi rozmawiać to o tym co się dzieje na fejsie.
Tak więc dla mnie oprócz atrybutów kobiecych musi być inteligentna, to musi iść ze sobą w parze.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#82 1 like Edited

Nie interesują mnie jakbycosie :), czekam na coś stałego
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

To jak dla mnie w tym przypadku się nie da, ale kto co lubi.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#84 1 like

fakt, włosy dłonie i stopy to raczej najbezpieczniejszy fetysz :)
-- (MonikaZarczuk):
No ja akurat uważam, że osoba z fetyszem stóp ma ogromne szanse na udane pożycie erotyczne. Myślę, że zdecydowana większość kobiet nie będzie miała nic przeciwko masażowi stóp, a jeśli do tego dochodzi świadomość, że moje stopy podniecają partnera, to robi się jeszcze milej i ciekawiej. Myślę, że akurat stopy czy dłonie czy włosy, to takie hmm bezpieczne fetysze i mało kłopotliwe. Często chyba osobom uwielbiającym stopy wydaje się to dużo większym problemem, niż to jest w rzeczywistości.

--
https://www.youtube.com/channel/UCislNNKiQ_nWYToU4yuwakg

#85 1 like

A jaki jest ten niebezpieczny?

#86 1 like

Poczytaj sobie w necie jakie ludzie mają fantazje i sam odpowiedz sobie na pytanie.

#87 8 likes

@Żywek Tańczenie Macareny przez nagą kobietę stojącą na głowie na rozpiętej linie nad płonącym basenem benzyny pełnym krokodyli zakażonych żółtaczką wszczepienną

Nie no, tak serio, to koprofilia jest mało bezpieczna. W kale masz dużo różnych uroczych bakteryjek i potencjalne zarodniki pasożytów, którymi możesz się zarazić. :P

#89 2 likes

@zuzler a to nie, krokodyle z benzyną lepsze.

#90 2 likes

I kolejny cięty tekst do kogoś kto akurat jakiegoś zdechłego kebaba wsuwa. Koprofilem jesteś? Nie, a co? Anic, bo tak ze smakiem to gówno wpieprzasz...
-- (Zuzler):
Nie no, tak serio, to koprofilia jest mało bezpieczna. W kale masz dużo różnych uroczych bakteryjek i potencjalne zarodniki pasożytów, którymi możesz się zarazić. :P

--

#92 1 like

Oj to nie mów. ;)

Pewnie kolejny stupkarz
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#95 1 like

Uff, powiedziałeś tylko o jednym. Chyba że chodziło Ci o to, że masz tylko ten jeden, więc wiele tego gadania to by nie było. A tak poza tym, to nie jesteś w tym odosobniony. Jeden lubi arbuzy, drugiemu się podobają mandarynki, całkiem normalne.

#96 5 likes

Jak nicnie powiesz to nie mów. Cały wątek się powtarzasz i jest na tym forum chyba największy bajzel ever.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#98 5 likes

Prawo do wypowiedzi ogranicza regulamin. Albo wypowiedź niech będzie sensowna, albo niech jej nie ma bo jak ja nie mam zdania to nie piszę tego w każdym temacie i nie powtarzam się wszędzie robiąc bałagan i zapychając bazę danych. Nie mam co z Ciebie schodzić, bo nie wszedłem, ino po prostu denerwuje mnie bałagan i zawsze o tym mówię każdemu, prywatnie się nie znamy, więc...
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#99 3 likes

Ahh jakie przy okazji tej wymiany zdań się nam ładnie ujawniły fetysze
Happy hacking