Czy macie fetysze - 18 plus
Back to Związki i seks [18 plus]#81 misiek
A to zależy na co liczysz, jak jednorazowo to jej głos i taką rozmowę puścić między uszy. Jak na coś więcej, to jakby w takim przypadku i tak się nie da.
-- (Numernabis):
Tak się zastanawiam, bo również uwielbiam kobiece piersi i pośladki i wewnętrzną część ud tuż przy "źródełku", ale wszystko bierze w łeb, kiedy kobieta odzywa się tubalnym głosem lub ma kompletną pustkę w głowie i jedyne o czym potrafi rozmawiać to o tym co się dzieje na fejsie.
Tak więc dla mnie oprócz atrybutów kobiecych musi być inteligentna, to musi iść ze sobą w parze.
--
#82 Numernabis
Nie interesują mnie jakbycosie :), czekam na coś stałego
#83 misiek
To jak dla mnie w tym przypadku się nie da, ale kto co lubi.
#84 kamil33
fakt, włosy dłonie i stopy to raczej najbezpieczniejszy fetysz :)
-- (MonikaZarczuk):
No ja akurat uważam, że osoba z fetyszem stóp ma ogromne szanse na udane pożycie erotyczne. Myślę, że zdecydowana większość kobiet nie będzie miała nic przeciwko masażowi stóp, a jeśli do tego dochodzi świadomość, że moje stopy podniecają partnera, to robi się jeszcze milej i ciekawiej. Myślę, że akurat stopy czy dłonie czy włosy, to takie hmm bezpieczne fetysze i mało kłopotliwe. Często chyba osobom uwielbiającym stopy wydaje się to dużo większym problemem, niż to jest w rzeczywistości.
--
#85 zywek
A jaki jest ten niebezpieczny?
#86 misiek
Poczytaj sobie w necie jakie ludzie mają fantazje i sam odpowiedz sobie na pytanie.
#87 MarOlk
@Żywek Tańczenie Macareny przez nagą kobietę stojącą na głowie na rozpiętej linie nad płonącym basenem benzyny pełnym krokodyli zakażonych żółtaczką wszczepienną
#88 Zuzler
Nie no, tak serio, to koprofilia jest mało bezpieczna. W kale masz dużo różnych uroczych bakteryjek i potencjalne zarodniki pasożytów, którymi możesz się zarazić. :P
#89 zywek
@zuzler a to nie, krokodyle z benzyną lepsze.
#90 MarOlk
I kolejny cięty tekst do kogoś kto akurat jakiegoś zdechłego kebaba wsuwa. Koprofilem jesteś? Nie, a co? Anic, bo tak ze smakiem to gówno wpieprzasz...
-- (Zuzler):
Nie no, tak serio, to koprofilia jest mało bezpieczna. W kale masz dużo różnych uroczych bakteryjek i potencjalne zarodniki pasożytów, którymi możesz się zarazić. :P
--
#91 kamil33
o wielu swoich fetyszach to ja może głośno nie powiem
#92 Zuzler
Oj to nie mów. ;)
#93 cinkciarzpl
Pewnie kolejny stupkarz
#94 kamil33
otóż nie, i tu cie zaskoczę, i uprzedzę do tych innych nie mam nic i uważam że są też fajne , ale mi tu chodzi o małe piersi.
-- (cinkciarzpl):
Pewnie kolejny stupkarz
--
#95 Zuzler
Uff, powiedziałeś tylko o jednym. Chyba że chodziło Ci o to, że masz tylko ten jeden, więc wiele tego gadania to by nie było. A tak poza tym, to nie jesteś w tym odosobniony. Jeden lubi arbuzy, drugiemu się podobają mandarynki, całkiem normalne.
#96 daszekmdn
Jak nicnie powiesz to nie mów. Cały wątek się powtarzasz i jest na tym forum chyba największy bajzel ever.
#97 kamil33
-ie chciałem, ale powiedziałem i to moja sprawa.."zejdź ze mnie "...mam prawo do wypowiedzi n (daszekmdn):
Jak nicnie powiesz to nie mów. Cały wątek się powtarzasz i jest na tym forum chyba największy bajzel ever.
--
#98 daszekmdn
Prawo do wypowiedzi ogranicza regulamin. Albo wypowiedź niech będzie sensowna, albo niech jej nie ma bo jak ja nie mam zdania to nie piszę tego w każdym temacie i nie powtarzam się wszędzie robiąc bałagan i zapychając bazę danych. Nie mam co z Ciebie schodzić, bo nie wszedłem, ino po prostu denerwuje mnie bałagan i zawsze o tym mówię każdemu, prywatnie się nie znamy, więc...
#99 Paulinux
Ahh jakie przy okazji tej wymiany zdań się nam ładnie ujawniły fetysze
#100 kamil33
no dokładnie masz racje ujawniły się różne
-- (Paulinux):
Ahh jakie przy okazji tej wymiany zdań się nam ładnie ujawniły fetysze
--