Archiwalne

Future life, czyli kolejny ciekawy FPS

Started by daszekmdn 112 posts last post 2 years ago Closed Page 5 of 6

To u mnie czysty komp, najprawdopodobniej.
A swoją drogą ktoś na audiogames pisał o tych infekcjach czy jak doszliście, że to ta gra?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

doszliśmy po tym, że nie tylko my mieliśmy tego wirusa, pare osób jeszcze właśnie grających swego czasu w FL
"Dies irae, dies illa,..."

No, ja grę odpaliłem z miesiąc po jej wystartowaniu, oże coś konrkretnego jeszcze trzeba tam zrobić aby wirek wszedł, jakiś inny plik z gry odpalić.
Tak czy tak, jeśli to się rozbuduje, to zacznę grać dopiero jak mega pójdzie wszystko do przodu i przetestujądziesiątki ludzi przede mną.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Doszliśmy do tego na podstawie analizy ilości osób i tego, jakie gry uruchamiały w czasie pierwszego wykrycia wirusa.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Haaaaloooo, gra od długiego czasu zamknięta, a nadal wisi na nowościach.

Nie panikuj, niektóre gry 3 lata wiszą :P

To jest właśnie administracja Nuna69 :P. Niektóre rzeczy przeniesie, innym wrzuci ostrzeżenia raz na pół roku, a na większość ma wywalone. Może tu też trza kogo nowego na stanowisko i jakiej petycji bo się niestety nie sprawdza.

AA, ok, to jeszcze z 2 i pół poczekamy i się zobaczy

hashtag oftop. xd
A nie ma tu żadnej moderacji?
-- (daszekmdn):
To jest właśnie administracja Nuna69 :P. Niektóre rzeczy przeniesie, innym wrzuci ostrzeżenia raz na pół roku, a na większość ma wywalone. Może tu też trza kogo nowego na stanowisko i jakiej petycji bo się niestety nie sprawdza.

--

No na szczęście na ogół ta grupa nie potrzebuje jakiejś moderacji, z resztą jak by potrzebowała to wątpię, że by było dużo chętnych.

No wiesz, jak nie potrzebuje to ja zacznę pisać o jakichś klonach itp, właśnie potrzebuje, ale no jak widać temu komuś się niechce, albo niema jak, albo, albo niewiem. Jak ktoś nie wyrabia to niech odda stanowisko albo przynajmniej utforzy gdzieś wątek o poszukiwaniu moderka.

#tag oftop.
Najwyraźniej czasem by się przydaało, bo gra która była wirusem i przez którą wiele osób miało kłopot z windowsem wisi sobie tak o

#93 Edited

Chodzi mi o to, że ogólnie na szczęście w tej grupie mało trzeba się bawić, to nie jest grupa typu polska społeczność, w której częściej trzeba moderować rzeczy. To nie jest zarzut do grupy gry, po prostu taka tematyka, znośniejsza do moderowania.

No ale fakt faktem, wirus był. A skoro był to pewnie ci co grę mieli sporo plikuw potracili.
May the force be with you!

#95 3 likes Edited

Grupa potrzebuje moderacji bo jest tu paru ewenementów którym bym dał bana na wejściu.
Trzeba by się bawić. NO, nowy admin by musiał bo jest tu taki burrdel miejscami że...

#96 1 like

A wiesz, że się z tobą zgadzam?
-- (daszekmdn):
Grupa potrzebuje moderacji bo jest tu paru ewenementów którym bym dał bana na wejściu.
Trzeba by się bawić. NO, nowy admin by musiał bo jest tu taki burrdel miejscami że...

--
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Hmm, a kto był wcześniej? Nie Daszek przypadkiem?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Byłem przez chwilę, ale jak zobaczyłem ile tu by było roboty dałem sobie spokój.

Taka to administracja, 15 wpisów oftopu i nic xddd

A wracając do tematu samej gry wyjaśni mi ktoś skąd ten wirus i ile czasu minęło zanim został usunięty?
May the force be with you!