Wirus podobno wciąż jest, a deweloper to idiota i ktoś, kto nigdy w życiu nie powinien być dopuszczony do stworzenia czegoś takiego. Przegląda wszystkie prywatne wiadomości każdego gracza, jeżeli jakaś opinia nawet prywatna mu nie pasuje, to banuje od razu, i po zbanowaniu pisze na telegramie że za odbanowanie się należy ileś tam dolarów, z reguły między 30 a 80 zauważyłem
No to podsumuję krutko. Niech spada na drzewo. Nie mam zamiaru płacić prawie 300 p;ln za odbanowanie. Faktycznie jeśli tak jest to to tylko dowodzi że nie powinien być deweloperem.
Mam kilku znajomych którzy grali w to guwno, po trzech dniach coś mu się nie spodobało, i od tak zbanował i zarządał 250 PLN za odbanowanie, i kolejne tyle za płatne konto i jakieś tam inne płatne rzeczy. Więc +1
No taa, powaliło mu się od kasy w głowie, ktoś mu zaczął płacić, a on wpadł na pomysł co by tak se zarobić.
-- (krzywy): Mam kilku znajomych którzy grali w to guwno, po trzech dniach coś mu się nie spodobało, i od tak zbanował i zarządał 250 PLN za odbanowanie, i kolejne tyle za płatne konto i jakieś tam inne płatne rzeczy. Więc +1
ja przypominam, że ten człowiek jest nawet na eltenie i mimo wszystkich akcji jakie tu odwala, nadal sobie "żyje" jak na eltenie i w środowisu "pato audio developerów" xddd
witam teras gra sie nazywa real world i hce doniej wrucić znuduw ale mam problem gra jest w pysonie mam najnowszą wersje 06 i niehce mi sie odpalić bo jak prubóje sie zalogować gada mi twoja wersja niejest autetyczna
Oczyść komputer z wirusów, które wiem, że masz. Zreinstaluj system, wywal wszystkie exe i wówczas nie będziesz mieć setek błędów o których tu się rozpisujesz w każdym wątku.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P