Pytanie o klasycznego skype w wersji 8
Wróć do Oprogramowanie#101 pates
mam jeszcze jedno pytanie. Co zrobić w sytuacji gdzie jak mój rozmówca używa kompa bez słuchawek strasznie go tnie
#102 nuno69
To nie jest od tego
#103 pates
to co z tym zrobić i od czego to jest
#104 Lowca_Androidow
Może niech przyciszy głośniki, może się sprzęgają
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#105 hryniek
@Balteam: Pewnie SKype to albo sobie z automatu reguluje wszystko z czym pewnie nie da się nic zrobić o ile nie ma ustawień, albo dla każdego użytkownika tworzy osobne dowiązanie w mikserze niczym Teamtalk na Linuksie, ale... W to to raczej wątpię, raczej to pierwsze. Musiałbym zobaczyć czy cusik da się uregulować.
#106 mojsior
w skypie da się ustawić czy ma automatycznie dostosowywać głośność mikrofonu i głośników. Te ustawienia napewno są w klasycznym skype ale w tym nowym skype nas pyta czy chcemy to włączyć czy nie podejrzewam, że w ustawieniach to się równieżustawić
#107 pates
to właśnie też nic nie daje
#108 pates
da się ten voice actiwation wyłączyć jakoś?
#109 Prof.Falkowicz
ja mam skype 8 ale na windowsa 7 wersje 32 bitowa
#110 markus1234
Skype 8 to porażka. Nie ma skrutów klawiszowych, jakieś badziewne dźwięki, i ogólnie wygląd nie fajny. Gdzie mogę dostać skype w wersji 7.40?
#111 Lowca_Androidow
Jak to nie ma skrótów klawiszowych, podawałem już tutaj skróty dla wersji 8
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#112 markus1234
Ja używam windows 7. I ta wersja skype nie spodoała mi się, więc pytam, gdzie mogę pobrać skype w wersji 7.40. Pozdrawiam.
#113 Lowca_Androidow
To pisz tak jak jest, a nie jakieś wymyślasz brednie, że nie ma skrótów i co ma do tego system? Czy pod Windows 7 czy poc Windows 8 lub 10 skróty dla skype 8 są takie same
#114 pates
www.instalki.pl tam pobierz ale bez asystenta pobierania, jednak ja na tt całkiem się przerzuciłem
#115 thx3000 Konto zarchiwizowane
A czy ten 8 jest jakkolwiek dostępny w ogóle?
#116 balteam
Jakkolwiek tak, nawet sam w sobie jest ok, ale nie umiem go zciszyć jak na razie.
Jak mam na słuchawkach lapka to jak ktoś mi wiadomość wyśle to mnie szlak trafia, jedyne co mogę to w ustawieniach wyłączyć powiadomienie dźwiękiem o nowej wiadomości.
#117 mojsior
ściszać wszelakie oprogramowanie można w tak zwanym mikserze głośności nie widziałem aby w ustawieniach skypea dało się przyciszyć dzwonek
#118 balteam
tak, tyle w mikserze nie pokazuje mi teraz ikony skypa.
#119 markus1234
Jednak wczoraj sobie zaktualizowałem skypa do wersji 8. da się przyzwyczaić, jest dostępny, tylko ie ma skrótów na odbieranie i kończenie rozmowy. Szkoda.
#120 pates
są! Były podane!