Pytanie o klasycznego skype w wersji 8
Wróć do Oprogramowanie#121 tomecki
Może ktoś przypomnić, bo ni cholery tego nie mogę znaleźć, skrót do odbierania połączenia przychodzącego?
#122 lukaszenka
Nowy termin wyłączenia klasycznego skype'a to listopad.
#123 zvonimirek222
Oczywiście, pierwszego listopada klasyczny Skype pójdzie do lamusa.
#124 mojsior
jak znam życie to ludzie i tak wynajdą wszelakie sposoby na używanie klasycznego skype choćby miał przestać działać
#125 zvonimirek222
powiem tak: jakoś słabo w to wierze, chyba że nasi wschodni bracia coś zrobią, chociaż polak rosjanowi nie wierzy, bo tak. Przykład takiego stosunku to yandex disk.
Proszę tylko tu na mnie nie najeżdżać, bo niestety znam takie wypowiedzenia, które padły po stronie użytkowników, bo tu cytat: nie będę tego używał, bo to ruskie.
--Cytat (mojsior):
jak znam życie to ludzie i tak wynajdą wszelakie sposoby na używanie klasycznego skype choćby miał przestać działać
--Koniec cytatu
#126 misiek
Ja nie mam nic do ruskich. Sam mam takich znajomych.
#127 johnson
I yandeks dobrym zamiennikiem db. Dobra wracamy do skypa.
#128 zvonimirek222
Oczywiście że wracamy!
Powiedz mi, czy klasyczny skype rzeczywiście umarł tak jak zapowiedzieli?
#129 lukaszenka
No tak jak tu już pisałem wyłączą w listopadzie
#130 Lowca_Androidow
Tak, 1 1 listopada na urządzeniach stacjonarnych i 15 listopada na urządzeniach mobilnyh i tabletach.
Oto treść wiadomości jaką otrzymałem od microsoftu:
Microsoft
Zauważyliśmy, że używasz Skype'a w wersji 7. Jeśli masz już zainstalowaną najnowszą, ósmą wersję Skype'a, zignoruj tę wiadomość.
Pragniemy poinformować, że aplikacja Skype w wersji 7 przestanie być obsługiwana 1 listopada 2018 r. na urządzeniach stacjonarnych i 15 listopada na urządzeniach mobilnych oraz tabletach. Po tym terminie konieczna będzie aktualizacja do wersji 8. Możliwe, że starsze wersje będą jeszcze działały przez jakiś czas, ale zachęcamy do zaktualizowania aplikacji już dziś w celu uniknięcia przerw w jej działaniu.
Zaktualizuj
Cały czas pracujemy nad ulepszaniem Skype'a. Skype w wersji 8 umożliwia m.in. nagrywanie połączeń, konwersacje prywatne, połączenia wideo w jakości HD i przesyłanie plików o rozmiarze do 300 MB.
Po aktualizacji historia konwersacji będzie nadal dostępna na Twoim urządzeniu. Sprawdź wymagania systemowe, aby upewnić się, że możesz zainstalować aplikację Skype w wersji 8 na swoim urządzeniu, ponieważ lista obsługiwanych systemów operacyjnych uległa zmianie. Jeśli Twój system operacyjny nie jest już obsługiwany, przed aktualizacją wyeksportuj historię konwersacji. Aby uzyskać więcej informacji, odwiedź stronę z odpowiedziami na często zadawane pytania dotyczące aktualizacji.
Dziękujemy!
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#131 pates
hihihihihi, full hd? Ok.
#132 daszekmdn
Przesiąść sie na nowszą? Spoko, tylko gdyby ona chciała mi pozwolić na zalogowanie to by było fajnie.
#133 nuno69
A jaki masz błąd?
#134 daszekmdn
Zwykły błędowy błędny błąd. Wystąpił błąd i tyle.
#135 nuno69
Ah, jak ja kocham Microsoft.
#136 zvonimirek222
przejść na lynaks i zrobić polskiego RHVoice.
#137 daszekmdn
A co to ma do Skype?
#138 zvonimirek222
dużo, bo wtedy używało by się discorda lub innego takiego.
#139 Lowca_Androidow
Przesiadając się na inny program oznaczałoby namawianie innych, wszystkich naszych znajomych na skype na przesiadkę.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#140 zvonimirek222
ale nic innego dzisiaj nie zrobisz.